BitDefender lassítja a gépem?
Telepítettem BitDefender Total Security 2011-et, és azóta lassú a gépem, és nem használ témákat sem a windows, pedig van WindowBlinds is rajta, ami eddig jól működött.
Van valakinek ötlete?
Ha jól van beállítva, és minden legális, nem lenne szabad ezt csinálnia.
Na most, amit nem írtál le, de fontos lenne tudni: A BD-t megvetted, vagy próbaidős, vagy törted?
A Windowblinds-re ugyanez a kérdésem lenne. Ha tört, akkor valószínűleg a cracket vírusnak érzékeli, és letiltotta a programot a BD.
Ha a WB-t is vetted vagy próbaidős (értem ez alatt, hogy nincs semmi trial reset vagy crack), akkor elvileg minden védelmi programban meg lehet nevezni kivételeket, ezekhez add hozzá.
Nem szoktam megvenni a programokat, szóval mindkettő "tört", ha úgy tetszik (WindowBlinds tiral reset-es, BD-hez meg szedtem le serial-t)
Ebben az esetben mit tehetek? (kivétel hozzáadással már próbálkoztam, benne is van a listájában a WindowBlinds, de nem érdekli)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!