Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy kell nekikezdeni egy gép...

Hogy kell nekikezdeni egy gép újra telepítéséhez?

Figyelt kérdés
Vagyis.. úgy értem hogy bekapcsolom a gépet és berakom a cd-t és elindul a telepítés? Vagy valami mást kell csinálni?
2011. márc. 7. 15:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Be kell állítanod, hogy a cd-ről bootoljon, különben a merevlemeztől fog, és betölti a most is fönt lévő oprendszert.
2011. márc. 7. 15:09
 2/7 A kérdező kommentje:
azt hogy kell beállítani?
2011. márc. 7. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
biosban, del gombot meg kell nyomni és behozza, de ennyi tudással inkább kérj meg más valakit
2011. márc. 7. 15:44
 4/7 anonim ***** válasza:
ott lesz valahol hogy cpu settings na ott állíts mindent jó magasra aztán az alaplapon húzd ki a proci ventit várj úgy 3percet és "feltelepül" a windows. ;)
2011. márc. 7. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem kell setupba nyúlkálni, ha indításnál megnyomod az F12-t akkor megkérdezi, hogy honnan akarsz bootolni.
2011. márc. 7. 16:23
 6/7 anonim ***** válasza:

"Hogy kell nekikezdeni egy gép újra telepítéséhez?"

Ez alatt én azt értem, mi mindent kell csinálni előtte, így leírom, én hogy kezdek neki:

1) adatmentés vagy külső hdd-re vagy bármire, vagy másik partícióra

2) driverek összeírása, telepítők beszerzése, kimentése

3) egyéb szükséges alapprogramok összeírása

Utána jöhet a boot sorrend beállítása, aminek több módját előttem említették, a telepítő alól formázni a merevlemezt, majd annak utasításait értelemszerűen követni, aztán első dolgod a driverek felpakolása, utána jöhet minden más.

2011. márc. 7. 16:46
 7/7 anonim ***** válasza:
51%

Először is rendelkezni kell egy olyan alap tudással hogy ne a gyk-n lévő "informatikai zseniket" keljen megkérdezni...

(akinek nem inge ne vegye magára.)

2011. márc. 7. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!