Hogyan kell PONTOSAN IP címet lenyomozni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Több alkalommal fel akarták törni a facebook fiókomat és a számítógép automatikusan kidobja az IP címet. Le is nyomoztam,hogy milyen településről próbálták feltörni,de nekem ez nem elég. Nekem pontos cím kell. ( Linkelni is lehet)2011. márc. 6. 14:03
1/5 anonim válasza:
Pontos cimet csak a elöfizetö internet szolgáltatoja tud adni ,másrészt kizárolag rendőrségi feljelentésre és érvényes hatosági parancsal :)
2/5 anonim válasza:
Az IP cím személyes adat, ergo sehogy.
5/5 anonim válasza:
Ha tudod az IP-t akkor írd be a bal oldali kis kockába majd Search gomb. De van egy jobb mód is: NEM KELL FACEBOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Facebookra sokan mondják hogy veszélyes mert sok bűnöző van rajta, hekkelik stb. De a legnagyobb veszélye hogy függőséget okoz amiből egy orvos sem gyógyít ki!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!