Vírus? Vagymi lehet ez SOS
Talán ez talál valamit: [link]
Amúgy valószínűleg vírus lesz, ha enged telepíteni, akkor a Malwarebytes Anti Malwaret tedd fel, sok gépen talált már meg olyasmit, amit semmi más nem.
Olykor a rejtett fájlok, mint pl. rendszervisszaállítási fájlok, ideiglenes fájlok elburjánzanak, kapcsold ki a rendszervisszaállítást, és futtasd le a CCleaner-t, az egész meghajtót tömöríteni nem olyan túl jó ötlet, le fog lassulni a gép (pl. a Google Chrome nagyon enni tudja a helyet, ha esetleg azt használsz)
Néhány egyéb tipp:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
És még valami:
Nem éri meg arra a partícióra, amin a rendszer van ekkora helyet hagyni.
Mivel nem írtad az operációs rendszered, használd a Google-t:
egyszer találkoztam láthatatlan tárfoglalókkal.
a lényeg. totalcommanderrel (mert egyszerű) menj végig a mappáidon (rejtett fájlokat is lásd). ameik sokat foglal azon bellül megint. és így keresgélés után, lehet találsz olyat, hogy a mappa mondjuk 6 giga, de a benne levő minden 1 et alig éri el. anomália. ..tmp volt a mappa neve én töröltem a fenébe anno, meglett az elveszett hely, gép tökéletesen működött tovább. egy gyakorlati tapasztalatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!