Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Létezik feltörhetetlen oldal?

Létezik feltörhetetlen oldal?

Figyelt kérdés

Ne értsetek félre, nem hülye vagyok, max. kicsit naiv. :D

A kérdést azért tettem fel, mert létezik egy magától eléggé elszállt társaság, akik nem kevesebbet állitanak magukról, mint hogy az ő oldaluk tökéletesen védett, ezáltal ők predesztinálva érzik magukat arra, hogy másokét tönkretegyék.

Az oldalt magát nem véleményezném, magáért beszél: [link]

Szerintem rettenetesen gyerekes, amit csinálnak. Értem ezt a tetteikre másokkal szemben, illetve az oldaluk kinézetére is.

Kiegészítés: Nem azért tettem be a kérdést, hogy most aztán az ország összes hackere náluk élje ki magát, bár... :D

2011. febr. 26. 13:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Másnem DDos-al meg lehet fektetni a szerverüket, az ellen semmi nem véd ha összefognak sokan.
2011. febr. 26. 14:14
 2/8 anonim ***** válasza:
léteznek emberek akik képesek arra amit te el akarsz érni, de vagy nem hallottak még ezekről a gyerekekről, vagy azért nem érdekli őket a dolog mert gyerekesek, de el fog jönni egy pillanat amikor ugyanolyan gyerekek mint ők poénból tönkreteszik az ő oldalukat, és az vicces lesz :D
2011. febr. 26. 14:17
 3/8 anonim ***** válasza:

nem létezik!

(csak meg kell hozzá találni, a speciális képzettséggel rendelkező hacker-t! + megfelelő anyagiakkal kell rendelkezned)

2011. febr. 26. 14:37
 4/8 touchwiz válasza:
100%
Nincs az az oldal ahova ne lehetne bejutni, ha van anyagi akkor kevesebb idő, ha nincs akkor több idő. A szervert is emberek tartják karban, egy kis figyelmetlenség, és eljött a hacker igeje, akinek nincs elég pénze az vár, és szerintem az a jobbik megoldás.
2011. febr. 26. 18:17
 5/8 touchwiz válasza:
Van egy gyengéje az oldalnak:)
2011. febr. 26. 18:19
 6/8 anonim válasza:

Van neki, valószínűleg nem is egy. Egyet indulásból tudok:

Az, hogy megcsinálták és üzemeltetik.

2011. febr. 26. 19:32
 7/8 with válasza:

Feltörhetetlen oldal nincs!

Egy apró figyelmetlenség és bent van az illető...

Én soha nem állítottam ilyet csak megharagudott rám a kérdés feltevője mert volt/van neki egy hasonló oldala amin egyszer jártam....

Véleményem ennyi.

Üdv.: with (kgbx.eu tulaja)

2011. jún. 1. 17:57
 8/8 anonim válasza:
Nem értem. Én naponta többszáz oldalra is felnézek. Nagy részük olyan, amelyiknek hasonló a profilja, mit az enyém. Mégsem haragszik meg rám senki... :D
2011. jún. 1. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!