Hogy lehet törölni az arking0. ddl -t?
Figyelt kérdés
Ez okoz kárt a gépemben, már megtaláltam azt is, hogy hol van. Nem tudom deletével törölni, nem engedi. Nod 32 nem irtotta, pedig van. Nem tud vlki megoldást ?2011. febr. 23. 12:08
1/7 anonim válasza:
Csökkentett módban újraindítod a gépet, és ott tudod törölni.
Vagy használd a HiJackThis nevű progit.
Amúgy honnan tudod, hogy az okoz bajt? Meg egy DLL fájl nem okoz bajt, ahhoz kell egy alkalmazás, ami futtatja, amíg a főprogram ott van a gépeden, nem jutsz előrébb.
2/7 anonim válasza:
segít az Unlocker nevű ingyenes progi (jobb klikk a dll fájlnéven, Unlocker, Törlés)
(keress rá a NET-en!)
3/7 A kérdező kommentje:
msnen beakarok jelentkezni és kiirja, hogy hibát észlelt ezért leáll.. akkor rámegyek a részletekre és kiirja, hogy azzal a fájlal van a gond. karanténba helyeztem nod32-vel, de azis hiába..
2011. febr. 23. 12:51
4/7 A kérdező kommentje:
pontosabban ezt:
AppName: wlcomm.exe AppVer: 14.0.8117.416 ModName: arking0.dll
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0008b7b6
2011. febr. 23. 13:06
5/7 anonim válasza:
Ha van rá módod, rakd át másik gépbe az adattárolót, és bootCD-ről, vagy floppyról le tudod törölni.
A parancs: DEL vagy DELTREE
6/7 anonim válasza:
Várj, akkor inkább az MSN-t rakd újra, hírből sem biztos, hogy a fájl vírusos...
7/7 A kérdező kommentje:
az msn-t már ujrarakty am.. és semmi :) amugy begoogleztam ezt az arkingot.. és azt írták, hogy ez egy vírus ..
2011. febr. 25. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!