Túl hamar felmelegszik a videókártyám és nem tudom használni a gépet 10 percnél tovább. mit tehetek azon kivül h lecserélem? Tipus:GForce9600GT
add meg a pontos típusát. Amugy egy átlagosan szellőző házban 1 kártya sem tud annyira felmelegdni. Ezt ne felejtsd el. Láttam már kártyát túlmelegedni, a lassulási küszöb elérése táján, leveszi a teljesítményt. 7600GT-nél ez 112fokot jelentett. Egy 9600GT simán nem melegszik csak úgy túl, pláne ha nincs fent a gép oldala. Spec esetben igen, ha te magad fixre teszed a venti ford számát és ez alacsony. Javaslom nézd át a hibalehetőségeket. Tesztelj Furmark-kal, az szétfűti a kártyát hamar, ha nincs megfelelő hűtés. Ott lesz hőmérő, látni fogod a hőmérséklet emelkedését.
Ha tényleg ez a baj, vegyél használtan egy Artic Coolig Accelero S1 Rev.2 hűtőt hasznűltan 3000körül, tegyél rá két darab 1000ft-os 12cm-es ventit, és 50 fok fölé nem fog menni a kártya. Ez viszont gatantált. Nekem a 4850-et hűti az AC, de venti csak egy 600ford/min-es 10 centise slim van rajta. Bőven elég. Írd le mire jutottál!
tisztitás: heti 1x kitakaritom...
vegyek egy jobb hütöt köszi 10eFt minimum annyiért veszek 1 jobb vidikártyát...
ventillátoros srác: sztem jégkrémet fogok rátenni... XDD
aki a hosszú szöveget irta: köszi a hasznos infót megfogadom a tanácsot
és köszönöm a linket :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!