Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Namármost a bibi ott kezdődik,...

Czitrom kérdése:

Namármost a bibi ott kezdődik, hogy. (lentebb)? Help me pls :D

Figyelt kérdés

Nemrég, tán 3 hónapja kaptam új brutál kis gépet, viszont a sok régi file át lett mentre az új gépre. Nem is volt semmi gond, egészen máig, amikor vissza akartam vmit keresni ( Documentum and settingsből, át lett mentve mindennel együtt, és itt akartam vmit keresni) viszont kb 70%-a a mappáknak üres, piros kis felkiáltó jellel díszítve, ugyan spyware terminátorral átnéztem a gépet, de semmit sem talált. Nem titkosítottak a mappák, vagyis eddig nem voltak azok, kérdésem az lenne, hogy most csak a win7 szopózik velem, avagy beszedtem vmi vírust, esetleg csak én lihegem túl, és vagyok parás így hajnalba? :D

Egyébként 2 hónapos gépről beszélünk, 64es Win7el.

Előre is köszi :)

2011. febr. 20. 03:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Eset-Nod nem ingyenes (csak 30 napig), de jól beállítva kiváló. Még jobb a tűzfalas Eset Smart Security, ez se ingyenes. [link]

Vipre:

[link]

2011. febr. 20. 21:12
 12/14 anonim válasza:

Hali!

A spyware terminátort felejtsd el, trójait + worm-ot nem fog nagyon felismerni;

AD1! szerezz be egy normális vírusirtót! az se baj ha beépített tűzfallal rendelkezik (windows tűzfal annyit ér...). Tudom ajánlani a nod32-t. Egy kedves tanárom szavaival élve, a próbaverzió bárhonnan letölthető, egy törést szerezni hozzá meg 5 perc, mert a google a legjobb barátod!

AD2! egy vírusirtó lehet hogy megoldja a piros "!"-es gondod.

AD3! ha teljes documents and settings tartalmat másoltál a (írd meg milyen redszerről másoltad) a win7 értelmezheti redszer ill. rendszer közeli file-oknak ezért rejtheti (hozzáférés és használatfüggő hogy mikor teszi ezt meg), próbáld meg a mappa beállításoknál belőni, hogy minden filet szeretnél látni alapértelmezetten (rendszer és rejtett filok egyaránt).

2011. febr. 20. 21:56
 13/14 A kérdező kommentje:

Először is XPről áthozott volt, 64es win7re ( de csak a fontosabb fileok miatt, ami kellett ), másrészt meg leszedtem a VIPRE-t, és egyből kihozta a cukiságot, (Trojan.Win32.AutoIt.gen.1) szóval innentől meg mrá egyértelmű, csak azt nem vágom mivel kaptam, mivel semmi szart nem szoktam letöltögetni, és semmi olyan weblapot sem, ahonnan ilyen retket szedhetnék össze...

VIPRE le fogja tudni szedni gond nélkül ezt a kis szutykot?

2011. febr. 20. 22:56
 14/14 A kérdező kommentje:

Érdekes egyébként, hogy a C:/temp mappába van egy "box, mara-fix (x32 & x64) mappa, és abba volt benne vmi kis file, amit ugye a ccleaner le is vitt, eltöltött a vipre 4 órát a kereséssel, és most süthetem, hogy elvátolításhoz kulcsra van szükség, ami tmeg ig iényeltem (31 napos próba) meg is kaptam, de nem működik :D

Ez a temp mappa annyit jelent, hogy itt a netezés során tárolta a infókat, igaz?

2011. febr. 21. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!