Hogyan tudom kikapcsolni azt a funkciót, hogy ne kérje a jelszót?
Figyelt kérdés
Amikor bekapcsolom a laptopomat mindig kiírja h "Rendszergazda" és a jelszót kéri, ami csak egy ENTER és csak utána lép be. Ezt a funkciót szeretném kikapcsolni, de nem tudom hogy kell.2011. febr. 19. 22:19
1/6 anonim válasza:
Tegyél valami nehezéket az ENTER-re bekapcsolás előtt.
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces vagy... :S Ez már SZÁNALMAS!!!
Normális válaszokat várok.
2011. febr. 19. 22:43
3/6 anonim válasza:
Egyátalán milyen oprendszert használsz?
4/6 A kérdező kommentje:
windows xp
2011. febr. 19. 23:25
5/6 anonim válasza:
Előzőnek!
Szerintem tök mindegy, hogy milyen op. rendszert használ a kérdező! -.-"
Kérdezőnek!
A felhasználói fiókokban próbáltad már?
6/6 A kérdező kommentje:
Ott próbáltam, hogy: Vezérlőpult--->Felhasználói fiókok--->A felhasználók be- és kijelentkezési módjának megváltoztatása--->és ezután azt írja ki, hogy: "A NetWare ügyfélszolgáltatások kikapcsolta az üdvözlőképernyőt és a gyors felhasználóváltást. Ezen lehetőségek visszaállításához el kell távolítania a NetWare ügyfélszolgáltatásokat." És semelyik lehetőséget nem engedi kiválasztani. Most mit tegyek? Mi az a NetWare ügyfélszolgáltatás?
2011. febr. 20. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!