Vmi Spyware vírus van a gépemen, hogy kell törölni? Milyen vírusírtóval?
Ha a feladatkezelőből törölsz valamit, azt csak a memóriából törli, a gépen attól még rajta marad.
Ez a program kell neked.
Helló!
A Spybottal: Próbáld meg csökkentett módban elindítani a gépet és úgy kiirtani(én még nem próbáltam, de szerintem így sikerül), illetve itt a vírusirtódat is futtasd le. Ha letörlődött: indítsd el normál módban, biztos ami biztos itt is tolj még1 keresést a programokkal, utánna:
A Spybotnál látsz egy olyan pontot, hogy immunizálás. Zárd be a böngésződet, a spybothoz töltsd le a frissíést(ha van) és katt az immunizálásra. Itt kimutatja, hogy a böngésződben milyen területek védettek, illetve védetlenek(magyarul: a kártevő hol tudja bepréselni magát a rendszerbe a böngésződön keresztül?). Ha legalább egy védetlen terület van, immunizáld! Vírusirtónak a NOD32-t javaslom.
Ui.: Az immunizálás csak Firefox illetve Internet Explorer nevű böngészőkkel használható.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!