Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az IP cím alapján hogyan...

Az IP cím alapján hogyan lehet beazonosítani a számítógépet? Meg lehet tudni a gép tartózkodási helyét is (címre gondolok)? És mi küldi el a gép IP címét?

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 11:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Jah igen amúgy meg, védekezhetsz akárhogy, ha mit tudom én a nemzetbiztonságról van szó akkor úgy is megtalálnak...

Szal ha te vagy a baltás gyilkos, akkor kezdj félni.

2011. febr. 14. 12:18
 12/17 A kérdező kommentje:
:):):)dehogyis nem erről van szó:)
2011. febr. 14. 12:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Ennyi előképzettséggel nem fogsz tudni elrejtőzni a hatóságok elől. Egészen komoly hozzáértőket is kapnak el, mivel náluk is dolgoznak profik. Jobban teszed, ha inkább nem csinálsz semmi olyat, amivel bárkit is magadra haragíthatnál vagy ami bűncselekmény.
2011. febr. 14. 12:24
 14/17 A kérdező kommentje:
nem vok hülye...csak a szám.géphez.
2011. febr. 14. 12:37
 15/17 anonim ***** válasza:

"és mit lehet tenni,hogy ne lehessen beazonosítani a gépet,vagy a leveleimet még visszamenőleg se?"

Ne csinálj olyat, ami miatt beazonosításra lenne szükség...

2011. febr. 14. 12:44
 16/17 anonim válasza:

ipcim.com

Nézd meg az oldalt. Utána nyomasd fel a Hyde my IP-t és nézd meg újra.

Nekem bejött. Először majdnem telibe találta, hogy hol vagyok, de a program után Izlandtól Texasig mindenféle helyeket mutatott a térképen.

Már nem tudom, hogy honnan szerváltam, de a google megtalálja...

2011. febr. 14. 13:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Németek IP-cím alapján találták meg a bólyi pap gépét, amit minden helybeli gyerek használt,pedofil képekkel.
2011. febr. 15. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!