Ezt ajánlom átolvasni, és a szoftver pár hetente futtatni. :)
2011. febr. 13. 14:08
7/12 anonim válasza:
Szintén munkára használom a gépem, és az eset smart - t használom, de véleményem szerint megfelelő, bár itt már én is kértem véleményeket.
Mivel véleményem szerint nem olcsó az ára, előfizettem a CHIP magazinra, ami 1 évre 16.000.- ft, de így más programok is használhatók, ami amúgy fizetős lenne.
Biztos jók az ingyenes vírusirtók is, de havi rendszerességgel NetBank - ot használok, viszont így probléma esetén /ESET!/ van hova fordulnom.
2011. febr. 13. 14:33
8/12 anonim válasza:
Az ingyenes programok sokszor hatekonyabbak mint a fizetosek. Avira keresője pl hatékonyabb mint a NOD32 egyértelműen. Ráadásul eset termékek nagyon fogják a gépet. Netbank nagyon biztonsagos, csak közvetlen hozzáféréssel ha keyloggert raknak a gepre akkor lehet baj egyebkent nem (de azt is hozza kell adni az osszes virusirto kiveteli listajahoz)
2011. febr. 13. 15:01
9/12 gergoap válasza:
Nekem is a Spyware terminator és a Malwarebytes van fenn, időnként lefuttatom a keresést. Két éve rendben van a gépem, kop-kop-kop. :-)
2011. febr. 13. 15:27
10/12 gergoap válasza:
A NOD32 programok a legkevésbé fogják a gépet!!!
A legjobb, ha felraksz egy 4-es verziót és még mellé egy tűzfalat. (A Sygate Personal Firewall egyáltalán nem fogja a gépet, ajánlom.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!