Elkaphatok e vírusokat, spywareket tv kábelen keresztül?
Figyelt kérdés
Feltelepítettem egy új vírusirtót, és a számítógépen lévő tv kártya egyes fileraira azt írja ki hogy "észlelt legális szoftver amellyel a bűnözők károsíthatják a számítógépét vagy személyes adatait"2011. febr. 12. 16:11
1/4 anonim válasza:
Nem egészen értem.
Honnan kerültek oda a TV kártya fájljai? Az jött a TV kábelen? Amin nincs is kábelnet? Merthogy megfér egymás mellett a TV és a NET.
2/4 anonim válasza:
úgy látom kasperskyt használsz. nos, ha tv kártya van a gépedben és nyilván a tv kábel be van dugva onnan az ég világon semmit nem kapsz el ott csak a tv jelei mennek. valszeg nem erre írta ki vagy megy a háttérben vmi más is ami nem tetszik neki.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor ha vírust kapok akkor az a neten fog jönni és nem a tv kábelen. Egyébként igen Kasperskyt raktam fel pár napja és ha a Winfast Pvr-t bekapcsolom mindig kijelzi hogy pár file nem tetszik neki
2011. febr. 12. 18:17
4/4 anonim válasza:
A Tv kábelen más jelek jönnek, nem kaphattál onnan vírust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!