Szisztok. Az hogy lehet, hogy irok a barátnőmmel skypon és a nevébe ir még valaki? Akire gyanakszok online volt skypon állitsa ő nem volt hisz 1 gépen csak 1 skype lehet! Ez igaz? És én őt feljelenthetem? Kőszőnőm a választ!
Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 21:55
1/12 anonim válasza:
Bárkit feljelenthetsz. Elmész a bíróságra, és megírod a feljelentést. Kapsz egy sárga csekket, 5000.- ft-ról amit befizetsz. A befizetett csekket, és a megírt feljelentést leadod a bíróság irattárába. Kb 1-2 év alatt sorra kerülsz. Az első tárgyalás, az olyan békítő jellegű. megkérdezik, hogy fenntartod e a vádat, ill még mindíg haragszol e a vádlottra. Ha nemharagszol, akkor ad acta teszik az ügyet, és vége van. Ha továbbra is fenntartod a vádat, akkor elnapolják az ülést, majd kb fél év múlva kapsz egy értesítést, hogy mikorra tűzték ki a tárgyalást. Nos ez újabb 1-2 év. Általában egy sima ügyet 5 év alatt lehet dűlőre vinni. De hogy te nyersz, az egyáltalán nem biztos
2/12 anonim válasza:
Elvileg lehet egy gépen két skype-ot használni, de nekem még nem sikerült. Amúgy meg ha a barátnőd jelszava nem 123/a haverod nem egy informatikai zseni, akkor kétlem hogy a barátnőd nevében írt volna...
Feljelentés? Kiröhögnek...
3/12 A kérdező kommentje:
Tudja a barátnőm jelszavát!Sőt ha hármas beszélgetés van ő a barátnőm neve alatt ir nem a sajátján és tőbbszőr tiltott és tőrőlt a barátnőm skypjárol!
2011. febr. 11. 12:06
5/12 A kérdező kommentje:
Elmondta neki
2011. febr. 11. 12:21
6/12 anonim válasza:
nos ha kiadtátok a jelszót másnak onnantól egy szót se szólhatsz,van egy egyszerűbb megoldás mint évekig pereskedni: jelszóváltás?
7/12 anonim válasza:
Itt már nem is beszélhetünk peres ügyről. Ha a csaj elmondta neki...
8/12 A kérdező kommentje:
Miért?nekem semmi kőzőm a pasihoz a barátnőm pasija
2011. febr. 11. 12:41
9/12 anonim válasza:
Akkor meg min vagy felháborodva???
10/12 A kérdező kommentje:
Azon hogy mi jogon ir a barátnőm nevébe sértő űzeneteket de ha ez legalis akkor jo.Én azt hittem ezt bűntetik.
2011. febr. 11. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!