Szeretnék másolni fájlokat, de a NOD letiltja őket, hiába lövöm ki az automatikus indításból, csak tiltja, hogyan tudnám használni és másolni őket?
Crackről van szó. :)
Hiába lőném, nem engedi, mert letiltja azt is (hozzáférés megtagadva), és utána hiába lövöm ki automata indulásból és hiába nem fut, a fájlé blokkolva van és nem tudom használni.
nem kell az egekig magasztalni a NOD-ot!... (nem sajnálják a kenőpénzt a "független" vírustesztelők "meggyőzésére"!)
példának okáért egy pár nagyon bosszantó, de nem egyedi hibája... a jogtalan RINYÁLÁS!!!
42 víruskeresőből, csak ez az egy jelzi vírusosnak!!! (Díjnyertes, Microsoft partner! szoftverfejlesztő, Windows karbantartójáról van szó.)
egy másik másik az Unlocker: elismert zárolásfeloldó szoftver.
a NOD veri a nyállát, ki kell kapcsolni a program letöltésének és telepítésének időtartalmára! (ki lehet próbálni! NOD fanok!)
Virustotál teszt:
stb...
Köszönöm már találtam megoldást.
Köszönöm a semmitmondó és semmirevaló hozzászólásokat is, amik egyáltalán nem érdekeltek a Nodról. Kínai serial ide vagy oda, akkor is ez a legjobb, mint az Avast meg Panda és hasonló f@szságok amik lebutítják a gépet a vérbe.
Egyébként játékot akartam crackelni, nem a Nodot b@lfaszok.
Az építő kommenteket köszi még egyszer, már megoldtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!