SÜRGÖSS! Virus szakértők, kérem, válaszolnátok? (lent)
Avast' Free Antivirusom(magyar)van,és egy win32 Dropper Gen vírusom akadt,azt írta,hogy mozgatta karanténba SIKERESEN,de azóta(pár perc óta)Pl. írok valamit,letér a google chrome-ról,és újra vissza kell kattintani,vagy a youtube-n az oldal megbízhatóságát írta,pedig ugyanarra a videóra mentem,amit megszoktam nézni,és annál nem ír ki ilyet.ezt fertőzte,és ezt mozgatta karanténba:C:/DOCUME~1/peti/LOCALS~1/Temp/Jmj.exe
kérlek,segítsetek!!!
Írd ide a nevét, és az elérési útvonalát. Mi megmondjuk, töröltesd-e.
De ha C:\Documents and Settings\{felhasználóneved}\ stb. alatt van, töröltesd.
Ez most az avast! ? Az nemigen fogja javítani a fájlokat... Törli vagy karanténba helyezi.
Ha már kiléptél, vizsgálati napló -> Számítógép átvizsgálása -> Vizsgálati naplók
na figyi,ezt találtam...amúgy 12 éves vagyok...
na:
C:/Documents and Settings/All users/Application Data/Reviersoft/Installcache/{63E13B953168-481C-A8DF-FBE0DCDF5699}/Registry Revier.msi|>Data1.cab|>_80A03ECA3D3920DA204B8DAFC8F1B471
Fertözött:win32:slow pcfighter[PUP]
Istall Cache mappa tartalmának törlése,de előtte renszervisszaállítás kikapcs.
Ccleaner futtatás.
Avast letakarítás,Eset NOD32 install,örülés,hogy nem lesz több vírus.
Utolsó ötlete is jó:
avast! uninstaller:
NOD32 kéthavonta újságos kódot ebben a fórumban mindig találsz:
Ha felrakod a NOD32-t, akkor futtasd utána. A másik tanácsom, hogy ne alapbeállítások mellett használd.
Amúgy az a PUP, amit az avast! talált (PUP= Potentially Unwanted Program, kéretlen program) nem feltétlen olyan nagyon veszélyes.
De mondom az észrevételeket:
-Lassult a gép!
-Valami http:/www.eviral.com/ hirdetéseket ad be Internet Explorer-on
-akad
-kevesebb a memóriám...lehet hogy a lapozofájlok miat??:S
-Olyanokat csinál,hogy az oldal hitelességét feszegeti,pedig nem kellene,vagyis nem szokta!!!
-Vissza kell kattintanom ahová írok,mivel letér róla,írok,és oda kell kattintani...
A vírus előtt rám írtak msn-en hogy jobb lenne ha nem küldenék virusos képeket...stb.:szóval ....
nem hagynak békén...az előbb elmentem kajálni,és olyan sok hírdetést dobott ki,hogy eltűnt az asztal:S
Nem hinném, hogy a PUP miatt.
Futtasd a Malwarebytes'-t, páran már ajánlottuk itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!