Hogyan tudom megnézni, h mikor kapcsolták be, illetve ki a számítógépet?
Figyelt kérdés
Van erre program, vagy esetleg alapból van ilyen a gépemen? (Windows XP)2011. febr. 4. 15:38
1/2 anonim válasza:
Viszonyítási pontnak találhatsz időpontokat a rendszered eseménynaplójában amit így érsz el: Jobb klikk a sajátgépen, Kezelés. Ezután Rendszereszközök -> Eseménynapló -> Rendszer. Mivel a gép indításakor egyes szolgáltatások indulása vagy leállítása - mint pl. maga az eseménynaplóé is - bekerül a naplóba, így ez lehet támpont. A bejegyzés forrása: eventlog.
Remélem segít.
Ha jól emlékszek az Everest segédprogramban is található információ a számítógép utolsó indításának idejéről, de mivel régen/jelenleg nem használom, ebben nem vagyok biztos.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, megtaláltam.
2011. febr. 4. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!