Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Próbáltátok már az Outpost...

Próbáltátok már az Outpost free 7. 0 tűzfalat? Milyen?

Figyelt kérdés
Nemrég telepítettem az Outpost free 6.5 verziót és látom,hogy már van 7.0-ás.Ha netalán letölteném és telepíteni akarom akkor töröljem az előzőt vagy csak telepítsem a régire?Segítsen aki tud.
2011. febr. 3. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Előtte el kell távolítani a korábbi verziót, addig nem települ fel a 7-es. A 7-es komplettebb, mint a 6.5-ös, mert a tűzfalon kívül vírusvédelem is van benne, ami frissíthető. Nekem nagyon jól működik, nem fogja vissza a gépet.
2011. febr. 3. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy darabig használtam, és nekem nagyon tetszett, egyetlen bajom volt vele: a frissítési kötelezettség (mivel a korábbi verziókhoz megszüntették a támogatást), és, hogy a 7-hez nem volt normális, működő kód, így csak 30 napig lehetett fent.

Ha megveszed, akkor tudom ajánlani, mert nagyon jó, de a kódvadászat nem fog működni :(

2011. febr. 3. 15:15
 3/4 A kérdező kommentje:

mondoshawan

Irtad,hogy van benne virusirtó,nekem avastom van fenn.Nem fogják egymást zavarni?Az utánad író azt irta csak 30 napig birta használi mert nem volt kódja.Az hol van?Nem vagyok elég jártak?útba igazitanál?

2011. febr. 4. 09:24
 4/4 anonim ***** válasza:

jó, a fizetős még jobb

az új verzió (= 8-as) nagyon jó lett (szerintem)

2013. febr. 10. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!