Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vírusírtó kellene nekem,...

Vírusírtó kellene nekem, avast mellé, azt hiszem valamit benyelt a gépem, mit futtasak át?

Figyelt kérdés

Nagyon belassult. Itt voltak a digitől a szerelők, töltögettek le az origoról dolgokat, próba képpen, hogy nem szakad-e meg a net, 3 gigányi anyagot töltött le a csávó(ezt mondta), és azt sem találom, hogy hova.

Remélem nem rongálta meg a gépem, hogy azután visszajöhessen jó zsebpénzért, mert nagyon vetített, hogy ő milyen szuper telepítő, meg javító, meg stb....

"Nyilván nem arra vagy kíváncsi, hogy tudja-e valaki a választ a kérdésedre, hanem hogy mi a válasz a kérdésedre. Kérlek fogalmazd meg így a kérdést!"

eredetileg azt kérdeztem, hogy tudtok-e valamit javasolni, de nem engedte!

2011. jan. 31. 19:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Neked is gondod van a Digis neteddel?

[link]

[link]

2011. jan. 31. 19:13
 2/10 anonim ***** válasza:
A NOD32-nek van egy online futtatható vírus-szkenner programja. Töltsd le pl. CHIP magazin oldaláról, és futtass le egy menetet, hátha talál valamit.
2011. jan. 31. 19:16
 3/10 Zabpehely ***** válasza:
Lehet hogy az okozza a problémát, hogy amit letöltött, annyi helyet foglal, hogy nincs elég szabad lemezterület a windows stabil futásához, első körben ezt ellenőrizd. Ha nem ez a probléma nyomd, meg a ctrl+shift+esc billentyűket, menj a folyamatok fülre, és rendezd őket cpu szerint, ezzel megnézheted hogy mi az ami terheli a géped processzorát. Ha valami gyanús, vagy sokat fogyasztó folyamatot találsz, próbáld meg bezárni hátha ez a probléma. Semmiképpen nem javaslom még egy vírusirtó telepítését mert összeakadhatnak és ezzel összeomolhat a számítógép. A két vírusirtó amiben én a legjobban bízom az a Microsoft Security Essentials és az AVG Free, de ezek nagyon terhelik a számítógépet, ha régi, vagy kisebb teljesítményű. És végezetül: Fontos hogy legyen a gépen tűzfal így ha vezérlőpultban a windows tűzfal nincs bekapcsolva, kapcsold be, ha nem találsz ilyet, akkor javaslom telepíts egy frissebb operációs rendszert.
2011. jan. 31. 19:19
 4/10 anonim ***** válasza:
2011. jan. 31. 19:20
 5/10 A kérdező kommentje:

3GB a memoriám, 250 GB HD

és a gépemen gyakorlatilag van kb 1 film, ami helyet foglal!

Nincs leterhelve tuti :)

Majdnem új, ASUS gép.

2011. jan. 31. 19:23
 6/10 A kérdező kommentje:

Jah, és köszi, kipróbálom mindet, elszórakozok vele.

Valahol meg tudom nézni, a legutóbb letöltött dolgokat? Meg akarom keresni, és kitörölni, amit letöltögetett a fószer.

2011. jan. 31. 19:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Első voltam, nézd meg a 2. linket. Az én oldalamról van, ahol leírást készítettem a Malwarebytes' Anti-Malware program használatáról.

Az első link pedig, ahonnan letöltheted.

Valaki linkelte az ESET Online Scanner-t, azt is futtasd!

2011. jan. 31. 19:25
 8/10 A kérdező kommentje:

már futtatom is, az első link alapján.

köszi :) megírom majd mi lett..

2011. jan. 31. 19:28
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

nem akad össze az AVAST-al! (kézi indítású, állandó védelmet az ingyenes verzió nem biztosít!)

telepítsd! Frissítsd! Internetkapcsolat bontása!

Rendszer-visszaállítás kikapcs!

Csökkentett módban gép újraindítás!

TELJES víruskeresés!

amikor végzett, kilépsz, Normál indítás, Rendszer-visszaállítás be, Internet kapcs. indítása, majd futtasd le ezt a vizsgálatot is:

[link]

2011. jan. 31. 20:07
 10/10 A kérdező kommentje:
a malwarebyte talált 1 fertőzést, kiirtotta, most még futtatom az esetet.
2011. jan. 31. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!