Vírusírtó kellene nekem, avast mellé, azt hiszem valamit benyelt a gépem, mit futtasak át?
Nagyon belassult. Itt voltak a digitől a szerelők, töltögettek le az origoról dolgokat, próba képpen, hogy nem szakad-e meg a net, 3 gigányi anyagot töltött le a csávó(ezt mondta), és azt sem találom, hogy hova.
Remélem nem rongálta meg a gépem, hogy azután visszajöhessen jó zsebpénzért, mert nagyon vetített, hogy ő milyen szuper telepítő, meg javító, meg stb....
"Nyilván nem arra vagy kíváncsi, hogy tudja-e valaki a választ a kérdésedre, hanem hogy mi a válasz a kérdésedre. Kérlek fogalmazd meg így a kérdést!"
eredetileg azt kérdeztem, hogy tudtok-e valamit javasolni, de nem engedte!
3GB a memoriám, 250 GB HD
és a gépemen gyakorlatilag van kb 1 film, ami helyet foglal!
Nincs leterhelve tuti :)
Majdnem új, ASUS gép.
Jah, és köszi, kipróbálom mindet, elszórakozok vele.
Valahol meg tudom nézni, a legutóbb letöltött dolgokat? Meg akarom keresni, és kitörölni, amit letöltögetett a fószer.
Első voltam, nézd meg a 2. linket. Az én oldalamról van, ahol leírást készítettem a Malwarebytes' Anti-Malware program használatáról.
Az első link pedig, ahonnan letöltheted.
Valaki linkelte az ESET Online Scanner-t, azt is futtasd!
már futtatom is, az első link alapján.
köszi :) megírom majd mi lett..
nem akad össze az AVAST-al! (kézi indítású, állandó védelmet az ingyenes verzió nem biztosít!)
telepítsd! Frissítsd! Internetkapcsolat bontása!
Rendszer-visszaállítás kikapcs!
Csökkentett módban gép újraindítás!
TELJES víruskeresés!
amikor végzett, kilépsz, Normál indítás, Rendszer-visszaállítás be, Internet kapcs. indítása, majd futtasd le ezt a vizsgálatot is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!