Ha letöröltem a vírusokat a laptopomról, akkor végleg meg is szabadultam tőlük?
Figyelt kérdés
lány vagyok, nem nagyon értek a számítógépekhez, ezért megköszönném ha valaki segítene:) van okom a félelemre miután letöröltem őket? trójai volt, és nod32-vel írtottam ki.2009. febr. 6. 17:48
1/4 yuda válasza:
Soha semmiben nem lehetsz biztos,voltak már ezen a téren,akik utána kipróbálták egy másik vírusirtóval és az is talált még---de ha jól működik a géped,akkor nyugodj meg,sokszor fogsz még vírusokkal találkozni,de semmi pánik,legtöbbjük törölhető,ha mégsem,akkor végső esetben pár óra és újra lehet rakni az egész rendszert.Az sem túl bonyolult,ha van rá érzéked,akkor gyorsan megtanulod azt is.
2/4 anonim válasza:
Frissítsd a vírusirtód (bár jóesetben ezt naponta magától is megteszi) majd futtass újra egy teljes víruskeresést. Ha ezúttal nem talál semmit akkor nyugodt lehetsz, a géped vírusmentes.
Az pedig, hogy lány vagy nem mentség :)
3/4 A kérdező kommentje:
miután kiírtottam őket, újra elindítottam egy víruskeresést, és már nem talált semmit:)
köszi a segítséget!
2009. febr. 6. 19:07
4/4 anonim válasza:
Kijavítanám az előttem szólókat.
Ugyanis van mód arra, hogy ne találkozz többet vírussal. Mégpedig az, hogy leszeded a Windows-t, és felraksz (-rakatsz) egy linuxot.
Akkor nem lesz majd vírusod. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!