Miért fagy le a gép windows betöltésekor mikor az avaston megjelenik egy piros jel?
Windows indításakor mikor sor kerül az avast betöltésére akkor előfordul hogy egy piros jel kerül az ikonjára rá, s ekkor lefagy a gép és utána kikapcsoló gombjával újra kell indítanom a gépet.
Miért kerül oda az a piros jel? Volt hogy 1-2 másodperc múlva le is tűnt,de volt mikor nem és így kénytelen voltam kikapcsolni a gépet és újraindítani..
Két tippem van,de tudod ezeket látatlanban nehéz megoldani,de próbálkozásnak megteszi:
-lehet olyan vírust talált az avast,amivel nem bír el-futtass más vírusirtót a gépeden,pl.nod32-de mindenképpen valami nagyobb nevűt-lehet ez megoldja a dolgot
-futtass pár tesztet,vannak Ram-ra,processzorra..ilyesmi teszteket,mert lehet akár memória probléma is,hogy tönkrement valami hardverelem-én a múltkor megizzadtam,mert minden lefagyott,semmi megoldás,mire felfedeztem,hogy épp a Ramom hol működött,hol nem-,milyen kedve volt-egyszerűen kicseréltem és azóta eltelt fél évben stabil a gépem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!