Zonealarm tűzfalról vélemények?
Figyelt kérdés
COMODO-t cseréltem le, mivel hosszú idő után ma reggel újra előjött benne egy idegesítő bug: néhány perc után olyan szinten belassította a gépet, hogy kikapcsolni is csak erőszakkal lehetett. Először vírusra gyanakodtam, majd winfosra, aztán elkezdtem gondolkodni: valamelyik automatikusan induló program okozza a hibát.. melyikkel is volt ilyen gondom korábban? Persze, hogy a Comodo. Újraindítottam, kiszenvedtem a törlését, azóta semmi gond.
Most ZoneAlarmot tettem fel, érdekelne, mi a véleményetek róla, tudtok-e annál jobbat Comodo helyett, és, ha igen, melyik lenne az.
2011. jan. 29. 11:25
11/14 anonim válasza:
az all-internet-security nagyon messze áll a valóságtól.
12/14 anonim válasza:
ZoneAlarm Free nagyon jó, csak jól kell beállítani a kommunikációs részét (mit engedhet be, illetve ki).
13/14 A kérdező kommentje:
ZoneAlarm Pro van fent (ehhez legalább van működő kód, na meg választék is). Eddig jónak tűnik, bár igaz, hogy kézzel kell beállítani a cuccost, nincs rajt a kényelmes tanuló mód, de jobb is, ha tudom, mit mire engedek fel.
2011. febr. 1. 00:43
14/14 anonim válasza:
Szia számítás technikus ként pc szervizzel tudom h kiprobaltam mindent es a zone alarm + spybot search and destroy egyutt nagy vedelem csak hiába van védelem ha nem tisztítasz néha néha az én ajánlásom zone alarm tuzfal +spybot es havonta egyszer eset online scanner elinditasa 100 szazalékos védelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!