Lehet 3 vírusirtót rakni egy gépre? A bátyámmal ezen vitázunk, én azt mondtam neki hogy nem mert össze zavarják egymást.
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 16:21
1/11 anonim válasza:
Zavarni nem zavarják csak olyan lassú lesz a gép, hogy nem bírod használni.
3/11 anonim válasza:
Én neked adok igazat... legalábbis én már láttam olyat hogy avast és nod32 is volt egy gépen és nem működött az internet.. a nod letörlése után meg igen.
4/11 anonim válasza:
Én meg azokat az embereket birok akik ezt csinálják! Annyira feleslegesen csinálják, több kárt csinálnak vele mint hasznot, már 2 vírusirtó is sok, nemhogy már 3-om!!
Komolyan az ilyen mit őriz a gépén, vagy ennyire betegesen védeni szeretné a rendszerét...
5/11 anonim válasza:
persze hogy lehet, akár 10 et is, de lassítja a gépet, és lehet hogy a több virus irtó kilövi egymást.
6/11 anonim válasza:
16:37: ha virusirtoval akarod megvedeni a fontos adataidat, akkor ezt jol megszivtad. Ha valaki az adataidra palyazik, barmikor ir egy virust, ami megszerzi a kivant adatot, vagy beengedi a tamadot a gepedre, hiaba van 10 virusirtod meg 5 tuzfalad. Celzott tamadas ellen egyik sem ved tulzottan, mert a virusirtok csak az ismert virusokat veszik eszre, ha valaki ujat ir, akkor amig az nem terjed el, fertoz. A fontos adatokat olyan helyen kell tarolni, ahol nem fer hozza olyan user, aki netezik, es termeszetesen titkositva kell tarolni. Mondjuk egy truecrypt-el leAES-elve egy particiot, csinalni/valasztani hozza egy-ket jo keyfile-t meg egy jo jelszot. Semmi koze az adatvedelemnek a virusirtokhoz.
7/11 anonim válasza:
Mondok neked valamit, a virus irtók egymást virusnak ismerik fel ezért tilos 1 nél több virus irtót feltenni a gépre, meg fölösleges a nod alapból lassitja a gépet.. nem hogy 3
8/11 anonim válasza:
Nekem eszembe nem jutna 3 vírus irtót telepíteni, de még kettőt sem. Kezdettől fogva a Kaspersky éppen aktuális verzióját használom, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
9/11 anonim válasza:
A több vírusirtó egymással harcol, a több tűzfal egymást is blokkolja. Vittek már szervízbe olyan gépet, amelyiken HAT vírusirtó és KÉT tűzfal volt, világos, miért nem indult a Windows. Ingyenesekből elég egy víruskereső, egy kémprogramkereső és egy tűzfal. Vagy komplex védelemből (pl. Kaspersky IS, ESET Smart Security stb.) EGY.
10/11 anonim válasza:
1 vírusirtó 1 tűzfal nekem a 2 egybe van mert én VIPRE Antivirus Premiumot használók nekem bevált [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!