Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Matrox Eton Et866 jó a windows...

Humpok Mária kérdése:

Matrox Eton Et866 jó a windows 7-hez?

Figyelt kérdés
Van egy videókártyám a neve Matrox Eton Et866 128mb-os , arra lennék kíváncsi,hogy jó e a windows 7-hez?
2011. jan. 22. 11:33
 1/3 zsomkovacs ***** válasza:
Én egy 32 megás alaplapba integrált Intel Graphics Extreme 2-t használok, amihez nincs Win7 driver, úgyhogy csak 3 megát lát belőle a rendszer. Stabilan fut. (igaz, aero nincs bekapcsolva, de megvagyok anélkül) Szerintem nem lesz gondod vele.
2011. jan. 23. 08:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nem hiába dobtam ki a pénzt a kártyára. Nekem csak az a fontos,hogy a képernyőfelbontást vissza tudjam állítani és egy pár játékot futtatni tudjak rajta. Az én gépemen is van aero támogatás csak a mostani videókártya ami van benne csak 32 mb-os. Akkor ezek szerint tudok hozzá valamilyen drivert letölteni? mármint ehhez a matrox kártyához?
2011. jan. 23. 11:09
 3/3 zsomkovacs ***** válasza:

A Maxtorhoz? Reménykedj, hogy felismeri a Win7, mert pont ehhez a kártyához nem találtam drivert. Talán ez működhet, de semmi garanciát nem tudok rá vállalni:

[link]

Sajnos még a Maxtor oldalán sincs semmi a kártyádhoz. Azért sok sikert!

2011. jan. 23. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!