AVG free vagy NOD32 fizetősen?
Eddig a NOD32 30 napos próbaverzióját rakogattam újra, de most a sikeresen regisztrálóssá tették azt is...
Szerintetek elég nekem az AVG free, amibe nincs rootkit és levélszemét védelem, vagy vegyek havi 700 hufért NOD32-t?
Azért vagyok tanácstalan, mert a NOD supportja brutális előny, de pl lehet elég az AVG, mert én nem nagyon e-mailezek, meg nincs semmi adat, amiből a rootkit hasznot tudna csinálni.
számíts rá, hogy a NOD után, ugyanaz a hardver konfig. az AVG-vel lassabb lesz. (jobban leterheli a gépet)
Tesztelve, és mradtam a NOD-nál. (érezhető volt, a gép "lustulása", és nem csak böngészéskor...
Személy szerint NOD32 free párti vagyok :)
Én teljes mértékben ezt preferálom. Évek óta azt használom,semmi bajom nincs vele. És úgy gondolom, hogy 2-3 havonta egyetlen kód keresése megéri a biztonságot...
Az AVG legújabb változatában van rootkit védelem.
A NOD-hoz mindeh PCWorld és CHIP tartalmaz egy kódot, ami azért a netre is felkerül, így ingyenesen is lehet hozzá garantáltan működő kódod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!