Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Fel lehet törni a windows...

Fel lehet törni a windows felhasználói fiók jelszavát? Ha igen hogyan?

Figyelt kérdés

Tudom ez erkölcsileg nem helyes, de nagyon jó okom van arra hogy ilyen eszközhöz folyamodjak.

Aki tud kérem segítsen!!!

Köszönöm!!!

2011. jan. 6. 11:05
1 2
 11/20 vagyokakilehetek ***** válasza:

akkor talán a megfelelő rovatba kellett volna tenni a kérdést hogy hogyan tudnád megoldani a ""súlyos"" családi problémákat. de a jelszófeltörés akkor is bűncselekmény . és ráadásul nem neked való dolog. nem is tudnád kivitelezni se mert azt se tudod mit kell tenned vele..

ha tudtad volna akkor nem kérdezed meg ha megkapod a megfelelő infót hogy mit használj hozzá akkor is mit kezdesz vele? használathoz is kérnél segítséget??? ugye nem gondolod komolyan hogy ezzel a cselekedettel megoldod gondjaitokat. ha leültök beszélni többre mentek.

ha meg a te bizalmad már megrendült akkor fene egye azt a kapcsolatot. ahhoz meg hogy eldöntsd mi legyen a továbbiakban a sorsotok akkor már felesleges a jelszófeltörés is.

szánalmas az ilyen kapcsolat és még szánalmasabb ha valaki csak azért marad benne mégis mert esetleg az érzelmi és a lelki bántások ellenére az anyagi jólét jól jön a háttérben.

ha nem erről van szó akkor szorri de a legtöbb esetben tuti hogy ez van.

egy szónak is száz a vége tegyél le a tervedről hogy feltörd a jelszavát. ha megtudja/márpedig megtudja/ te jársz rosszabbul...

2011. jan. 6. 12:41
 12/20 A kérdező kommentje:
Akkor kár aggódnod, mert úgy sem értek hozzá és úgysem tudom megcsinálni...
2011. jan. 6. 13:02
 13/20 vagyokakilehetek ***** válasza:

én ugyan nem aggódom.

nem az én kapcsolatom hever romokban...

2011. jan. 6. 13:03
 14/20 anonim ***** válasza:

Bár minden hozzászóló véleményét osztom, mégis "megsajnáltalak" és ha kinlódni akarsz a témában, akkor ime:

[link]

2011. jan. 6. 13:20
 15/20 anonim ***** válasza:

Vagy nézegess videokat:

[link]

2011. jan. 6. 13:38
 16/20 anonim ***** válasza:
Van ilyen, meg lehet oldani, nekünk is céges! ügyfélnél kellett már használni, mert az üzlettársa lelépett, és minden adatot vmi okból kifolyólag az ő gépén tároltak, és ragaszkodott hozzá, hogy ne csak netuser *-gal legyen átírva a pass.
2011. jan. 6. 13:51
 17/20 anonim ***** válasza:
2011. jan. 9. 20:32
 18/20 anonim válasza:

Én amikor kisebb méretű gyerek voltam sokat keresgéltem ilyen programot, illetve megoldást. Utálom tehát a szentbeszédeket, és szeretem aki megoldást ad. ezért én is megoldást adok most. A megoldás olyan könnyű, hogy meglepődtem amikor megcsináltam.

Megkeresed az ophcrack nevű programot. Én meg is kerestem neked, 5 mp volt:

[link]

Download OPH crack for live CD, erre kell kattintanod, kiválasztod Vistad van-e vagy Xp-d. Ezután tetszőleges helyre lemented az oph cracket. Nero burning Roommal megnyitod és CD-re írod, egy üres Cd-re, amit betettél a CD/DVD íródba. Ha nincs Nerod(Cd/DVD író program) sebaj, azt is letöltöd és telepíted, telepítéshez administratori hozzáférés fog kelleni sztem. Letöltöd mondjuk ezt:

[link]

Felrakod az OPH Cracket egy CD-re a Neroval. Kiveszed a CD-t. Újraindítod a gépet. Rögtön betöltés közben berakod a CD-t. A Windows nem tölt be. Kiadja az össze kódot a gépen. A felhasználói jelszót biztosan, de asszem sokkal többet is, rég használtam, nem emlékszem.

Megtudod a kódját, és Ő sosem tudja meg mi mindent tudsz Te. Remélem segítettem és sok sikert kívánok Nektek!

Sok sikert. Ennél egyszerűbb nem hiszem hogy van.

2011. jan. 28. 00:51
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!!!
2011. jan. 28. 07:45
 20/20 anonim válasza:

Meg tudtad csinálni?

Annyit elfelejtettem odaírni, hogy a Windowst úgy kell elindítani, hogy Boot CD-ről induljon. Ezt beállíthatod a BIOS-ban(bekapcsolás után DEl gomb) a Boot fül alatt az indítási prioritásoknál beállítod h Boot from CD az első legyen, vagy indításnál F8-at nyomsz, és ha megjelenik 1 képernyő h pl Windows normál módú indítása; csökkentett mód; stb, ott van h Boot cd, és az is ugyanaz. Az oph csak ekkor fog elindulni, és kidobja a felhasználói jelszavakat kis idő után.

2011. febr. 4. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!