Fel lehet törni a windows felhasználói fiók jelszavát? Ha igen hogyan?
Tudom ez erkölcsileg nem helyes, de nagyon jó okom van arra hogy ilyen eszközhöz folyamodjak.
Aki tud kérem segítsen!!!
Köszönöm!!!
akkor talán a megfelelő rovatba kellett volna tenni a kérdést hogy hogyan tudnád megoldani a ""súlyos"" családi problémákat. de a jelszófeltörés akkor is bűncselekmény . és ráadásul nem neked való dolog. nem is tudnád kivitelezni se mert azt se tudod mit kell tenned vele..
ha tudtad volna akkor nem kérdezed meg ha megkapod a megfelelő infót hogy mit használj hozzá akkor is mit kezdesz vele? használathoz is kérnél segítséget??? ugye nem gondolod komolyan hogy ezzel a cselekedettel megoldod gondjaitokat. ha leültök beszélni többre mentek.
ha meg a te bizalmad már megrendült akkor fene egye azt a kapcsolatot. ahhoz meg hogy eldöntsd mi legyen a továbbiakban a sorsotok akkor már felesleges a jelszófeltörés is.
szánalmas az ilyen kapcsolat és még szánalmasabb ha valaki csak azért marad benne mégis mert esetleg az érzelmi és a lelki bántások ellenére az anyagi jólét jól jön a háttérben.
ha nem erről van szó akkor szorri de a legtöbb esetben tuti hogy ez van.
egy szónak is száz a vége tegyél le a tervedről hogy feltörd a jelszavát. ha megtudja/márpedig megtudja/ te jársz rosszabbul...
én ugyan nem aggódom.
nem az én kapcsolatom hever romokban...
Bár minden hozzászóló véleményét osztom, mégis "megsajnáltalak" és ha kinlódni akarsz a témában, akkor ime:
Vagy nézegess videokat:
Én amikor kisebb méretű gyerek voltam sokat keresgéltem ilyen programot, illetve megoldást. Utálom tehát a szentbeszédeket, és szeretem aki megoldást ad. ezért én is megoldást adok most. A megoldás olyan könnyű, hogy meglepődtem amikor megcsináltam.
Megkeresed az ophcrack nevű programot. Én meg is kerestem neked, 5 mp volt:
Download OPH crack for live CD, erre kell kattintanod, kiválasztod Vistad van-e vagy Xp-d. Ezután tetszőleges helyre lemented az oph cracket. Nero burning Roommal megnyitod és CD-re írod, egy üres Cd-re, amit betettél a CD/DVD íródba. Ha nincs Nerod(Cd/DVD író program) sebaj, azt is letöltöd és telepíted, telepítéshez administratori hozzáférés fog kelleni sztem. Letöltöd mondjuk ezt:
Felrakod az OPH Cracket egy CD-re a Neroval. Kiveszed a CD-t. Újraindítod a gépet. Rögtön betöltés közben berakod a CD-t. A Windows nem tölt be. Kiadja az össze kódot a gépen. A felhasználói jelszót biztosan, de asszem sokkal többet is, rég használtam, nem emlékszem.
Megtudod a kódját, és Ő sosem tudja meg mi mindent tudsz Te. Remélem segítettem és sok sikert kívánok Nektek!
Sok sikert. Ennél egyszerűbb nem hiszem hogy van.
Meg tudtad csinálni?
Annyit elfelejtettem odaírni, hogy a Windowst úgy kell elindítani, hogy Boot CD-ről induljon. Ezt beállíthatod a BIOS-ban(bekapcsolás után DEl gomb) a Boot fül alatt az indítási prioritásoknál beállítod h Boot from CD az első legyen, vagy indításnál F8-at nyomsz, és ha megjelenik 1 képernyő h pl Windows normál módú indítása; csökkentett mód; stb, ott van h Boot cd, és az is ugyanaz. Az oph csak ekkor fog elindulni, és kidobja a felhasználói jelszavakat kis idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!