Lekódoltam a laptopomat s elfelejtettem a jelszót, hogyan tudom megnézni mert ha kikapcsol nem fogom tudni újra indítani?!
Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 20:47
11/12 anonim válasza:
Nem lett volna szükség lemezekkel való szórakozásra, ha rendszergazda jogaid vannak: futtatás cmd beírod: net user felhasználóneved *
enter után kéri az ÚJ jelszót, régit nem kell megadni.
persze ugyanez megy csökkentett mód rendszergazda fiókból, ha azon nincs jelszó
12/12 anonim válasza:
Azt "átlag" felhasználónak egyetlen egy usere van a windowsában (99%-ban), az alapértelmezetten kreált rendszergazda, szerintem a kérdező annak adott jelszót és annak felejtette el.
Persze ha be van a gépbe lépve, simán adhat magának egy új jelszót akár grafikus felületen keresztül, de ha már kikapcsolta a gépét azóta, akkor csak boot cd segítségével lehet a jelszót kiütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!