Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudnám megcsinálni...

Hogyan tudnám megcsinálni hogy apám ne férhessen hozzá a gépemhez?

Figyelt kérdés
Elromlott a gépe és kitalálta hogy az én gépem az mostantól az övé és jogot formál rá... ( karácsonyra kaptam ajándékba anyától ), és azzal fenyegetett hogyha nem mondom meg mi a jelszó a gépemhez akkor leformázza :S az nem tudom micsoda de biztos nem jó dolog 13 évesen hülye vagyok még az ilyenekhez. Na de azt szeretném kérdezni hogy valahogy meg tudnám csinálni hogy ne tudja leformázni?
2011. jan. 1. 19:43
 1/10 anonim ***** válasza:
BIOSban jelszavazd le, akk nem tudja leformázni :)
2011. jan. 1. 19:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha asztali gép, akkor hiába állítasz be bios jelszót, könnyen resetelhetti az egészet, ha notebook, akkor picit körülményesebb szétszedni. Szóval nem nagyon tudsz vele mit kezdeni.
2011. jan. 1. 19:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Vedd ki a vinyót.
2011. jan. 1. 19:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Azért, ha a jelszót nem tudja megszerezni más úton, akk nem fog biost resetelni :)
2011. jan. 1. 20:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Én úgy vettem le hogy apukád egy cseppet jobban ért hozzá, szóval inkább hagyd rá a dolgot...
2011. jan. 1. 21:08
 6/10 anonim ***** válasza:
leformázza=letöröl mindent, még a windowst is törli. csinálj egy általános jogú felhasználót neki.
2011. jan. 2. 08:59
 7/10 anonim válasza:
Nem nagyon értek az ilyenek hez de azt tudom h ha csinálsz 1 másik felhasználót neki akkor 2vagy 3 parancsal elő lehet hivni a te fiókod jelszavát(ha apukád ért hozzá)
2011. jan. 2. 17:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Hiába csinálnak korlátozott felhasználói fiókot, be bootolja a windows-t cd-ről azt kéz csók már formázza is le...
2011. jan. 2. 18:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Próbálj beszélni anyukáddal, hogy beszéljen apáddal hogy hagyja meg a géped vagy ha ez nem megoldható akkor legalább legyen közös...
2011. jan. 2. 19:57
 10/10 anonim ***** válasza:

jelszavazza le a vinyót (encrypt)

akkor formázni sem fogja.

2011. jan. 4. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!