Vissza lehet keresni korábban beírt jelszavakat a számítógépen?
Tudom, hogy már voltak ilyen kérdések, de picit összetettebb a problémám. Szóval:
Egy régi MSN-fiókomból szükségem lenne egy MSN-címre. De a jelszavamat már elfelejtettem, az e-mail cím nem él, amivel regisztráltam, valamint nem emlékszem biztonsági kérdésre sem.
Arra lennék kíváncsi, van-e olyan program, ami visszakeresi a gépemen a múltban beírt jelszavakat. Olyat találtam, ami a mentett MSN-címnek adja meg a jelszavát, de azzal nem sokra megyek, mert csak a jelenlegit tárolom.
KIEMELNÉM, HOGY NEM HACKELNI AKAROK! SAJÁT GÉPEMEN SZERETNÉM HASZNÁLNI, AMIT CSAK ÉN HASZNÁLOK!
Köszönöm előre is!
A jövőre nézve pedig ezt javaslom:
Jómagam LastPass -t használok jelszavaim és kedvenc weblapjaim/azaz IE-nél Kedvencek, más böngészőknél Könyvjelzők/ kódolt tárolására. Nagy vonalakban lényege, hogy nem kell jelszólistát fejemben megjegyezni, vagy pl. jegyzetben vezetni. Ha pedig gépemen megjegyzésre elmentettem, akkor visszakeresni. Többeknek ez is bonyolult, ráadásul nem biztonságos, mert ha gépünk idegen kezébe kerül, akkor hozzá tud férni elmentett jelszavainkhoz. Egyetlen, un. „mesterjelszó”-t kell csak megjegyezni, amivel a programba lépsz be. A többit elvégzi a LastPass ingyenes jelszó-kezelő és űrlapkitöltő, amely tulajdonképpen Google bővitmény, minden platformon/Windows, Mac, Linux/ működik és az alábbi böngészőkön érhető el /Böngészőbe beirni pl, hogy: „LastPass Safari” és előjönnek az infók/:
-Internet Explorer
-Firefox
-Safari
-Opera
-Google Chrome
Kiindulásnak ime honlapja: [link]
További infók:
[link] help.php?fromwebsite=1
[link] features_free.php
Oktatóvideok listája: [link] support_screencasts.php
Letöltése innen is lehetséges: [link]
Még további felhasználási lehetőségekkel bir, pl. alkalmas szövegek kódolt tárolására is.
Az adatok valamennyi eszközömön keresztül biztonságosan szinkronizálva vannak, hozzáférést biztositva mindenkor és a világon mindenhol. Vagyis, ha több gépem van egy vagy több helyen, vagy ha a világon bárhol vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!