Az avg-t kikapcsolt állapotban lehet csak törölni?
Figyelt kérdés
És hogy kell kikapcsolni? Mivel angol a program nem értek hozzá.:$2010. dec. 25. 13:18
1/8 Bola79 válasza:
A Start menüben ( bal alsó sarok) keresd meg a minden programok (all programs) menübe az avg-t, ott a legalsó opció hogy eltávolítás. én nem szednem le a gépről semmi másért.
2/8 A kérdező kommentje:
okés köszi.:) én csak azért szedem le mert az új változatát teszem fel.(:
2010. dec. 25. 13:37
3/8 A kérdező kommentje:
És még annyit hogy először töröljem a 2009es avg-t és utána szedjem le a 2011es telepítőjét? Vagy fordítva?
2010. dec. 25. 14:02
4/8 A kérdező kommentje:
már megvan.(:
2010. dec. 25. 16:00
5/8 anonim válasza:
Én csak annyit mondok (nem akarlak megijeszteni), hogy ha olyan oldalról töltötted le az AVG-t ami nem biztonságos (gondolom nem vetted meg), akkor még a vírusirtó is lehet vírusos. Nekem konkrétan ez történt a régi gépemmel. :)
6/8 A kérdező kommentje:
a hivatalos oldalról töltöttem le az ingyenes változatát..
2010. dec. 25. 19:02
7/8 anonim válasza:
segítsen vki !!
Nekem azt irta ki, hogy a rendszer figyelmen kívül hagyta az eltávolítási kérelmét. Ezzel mit csináljak, én is a próbaverziót használtam lejárt, és leakartam törölni de most valahogy nem sikerül! segítsen vki:)
8/8 anonim válasza:
nekem is ezt a hibát irja ki...:( A rendszer... ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!