Ez vírus vagy én állítottam el valamit? (bőv. Lent)
Szóval a gépemen az asztalon és a feladatkezelőben ha jobbkikkelek nemtörténik semmi(viszont az interneten igen).
A másik probléma pedig hogy nem töltök le semmi de folyamatos telik a C meghajtó.Mit ajánlotok mit tegyek?
Legjobb az újratelepítés...
Nem lesz vírusos a géped, és javulni is fog a teljesítménye. :)
Vírussírtokkal is szenvedhetsz, de háát...
Hátha tudod telepíteni a Malwarebytes' Anti-Malware-t. Utána frissítsd, majd teljes rendszervizsgálat. Szerintem ki fogja irtani.
Próbálkozhatsz EmsiSoft Anti-Malware-rel is. Ez adhat téves riasztásokat, de jobb, mint az újratelepítés.
ESET Online Scan, én a helyedben ezt is futtatnám.
Melyik ügyes vírusirtó engedte be ezt a dögöt? Lenne egy tippem. ;)
malwarebytesem van teljes verziós egy flash vizsgálat már lefutott talált egy fertőzöttet levan törölve de a probléma továbra is fennáll...most futtatom a teljes vizsgálatot...
am ha a nod 32re tippeltél akkor telitalálat:D
Vírusírtás: legjobb esetben is 2-3 óra a teljes lepucolás (több programmal), és utána is csak remélheted, hogy semmi nem maradt fent.
Újratelepítés programokkal, védelemmel + némi rutinnal: 2 óra
Kérdés: melyik éri meg jobban?
Az avast!-ra tippeltem.
De ha NOD32-t használsz, akkor vedd meg vagy újságos kóddal, majd jól állítsd be. Akkor ilyeneket azért nem fog átengedni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!