Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan lehet beállítani Eset...

Hogyan lehet beállítani Eset Smart Security System 4.2.4-nél, hogy ne blokkolja a www.fiaofiao. Net oldalt?

Figyelt kérdés
Ugyan is ez gyárilag van beállítva, mivel erről az oldalról lehet username-t és password-öt leszedni, ha lejár a próbaidő. Nem akarok belekontárkodni a setupokba, ezért kérdezem itt, hátha vki tudja. Előre is köszi.
2010. dec. 10. 00:46
 1/9 anonim ***** válasza:

IGY

[link]

2010. dec. 10. 02:08
 2/9 anonim ***** válasza:
És megérdemled ha beszedsz valami vírust. Ezer más oldalon találhatsz felhasználónév/jelszót, de neked pont ez a retkes weboldal kell?
2010. dec. 10. 05:26
 3/9 anonim válasza:
55%

Username:EAV-38901766

Password:capb72jfps

Username:EAV-38901764

Password:6kpdd68rnx

Username:EAV-38901769

Password:u5vc3mucf4

Username:EAV-38901783

Password:b7sf52enj2

Username:EAV-38901761

Password:krhcjjxuvn

Username:EAV-38901725

Password:2vrj3hkfnf

Username:EAV-38901773

Password:s6ckt37fxs

2010. dec. 10. 06:55
 4/9 anonim válasza:
az oldal legális tehát nem követtem el semmit!
2010. dec. 10. 06:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Ezt írja az én ESET-em: a cím le van tiltva. Az oldal szerepel az ÁRTÓ KÓDOKAT tartalmazó weboldalak listáján! Vagyis a rengeteg "de a sz* ez az ESET-NOD" fő forrása, kínai szerverről, tele trójaival és mindenféle vírussal. Vagy vedd meg a valódit( [link] kedvezmények is vannak, vagy fizess elő a PC Guru, PCWORLD stb. folyóiratra és havonta kapsz licenszkódot. A hamissal kinyírod a Windows-t és a gépedet!
2010. dec. 10. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:
A www.fiaofiao.com KINAI sz*, jelezte a Google keresőjében a WOT, hogy veszélyes, piros karikával. A Mozilla Firefox adathalász-szűrője pedig letiltotta. Ha mindenáron szenvedni akarsz és káromkodni, akkor "nyugodtan" használd.
2010. dec. 10. 15:19
 7/9 A kérdező kommentje:

Hé ne legyetek már ennyire hiszékenyek. Semmiféle vírus trójai stb nincs ezen az oldalon. Régóta használom, semmi gond nem volt az oldallal. Ha kikapcsolsz mindent szűrőt, akkor enged fellépni a fiao-ra. Én csak ezt a sok kattintást szerettem volna megkerülni azzal, hogy hátha van valami beállítás, pl.: kivételek közé betenni ezt a webcímet vagy ilyesmi.

Utána olvastam angol fórumokon, annyi az egész, hogy az eset, mint cég, felkutatja a hasonló oldalalkat és egyszerűen a beépített "tiltólistára" teszi. Ezzel ijesztik el az átlagfelhasználót, hogy fizessen elő a licencre. ennyi, ehhez nem kell közgazdász diploma, hogy megértsük.

2010. dec. 13. 18:19
 8/9 anonim ***** válasza:
A te dolgod, ha neked jó a hamis, nem nekem kell havonta újratenni a gépedet. Nálam egy operációs rendszer különösebb gondok nélkül három évig fut. Ja és az ESET-hez (mármint a valódihoz), PC Guru, van PCWorld előfizetéshez havonta adnak licenszkódot. Olcsó és jó megoldás.
2010. dec. 15. 00:47
 9/9 anonim ***** válasza:
:)
2010. dec. 17. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!