Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Fontos telepítenem a Microsoft...

Fontos telepítenem a Microsoft Office frissítéseket?

Figyelt kérdés
Múltkor telepítettem a a 2007-est és tudjátok...feltört. A Microsoft Update azóta megjelenít Microsoft office biztonsági frissítéseket. Ezeket telepíthetem? Nem fogok lebukni?
2010. dec. 9. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
én csak annyit tudok, hogy a Mikrofos nem foglalkozik az egyének oprendszereivel->nincs rá energiája, kerete, embere, ideje stb. Sztem office esetében is ez a felállás. Nem kötelező a telepítés, de lehet jön majd olyan felugró ablak vagy valami h ez nem eredeti, mint nemrég az Xp-nél volt ilyen nagy ellenőrzés online. Szal sztem hagyd a fenébe.
2010. dec. 9. 22:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, a biztonsági frissítéseket igenis javallott feltenni.
2010. dec. 9. 22:26
 3/7 bp1985 ***** válasza:
Ha normális az office-d, akkor átmegy. Nekem átmegy, és nem bukik meg. De láttam már megbukott office-t is.
2010. dec. 9. 23:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Na most akkor mi legyen? Kaptam 3 különböző választ. Szóval ha telepítem a frissítéseket akkor rájönnek hogy tört Office-om van?
2010. dec. 10. 04:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Feketelistára kerülsz, ha később valódit akarsz rátenni, nem fogja engedni. Barátom járt így, be kellett vinni a dobozt a Microsofthoz, aztán levették a tiltást. És blokkolni fogja a Wordot.
2010. dec. 10. 15:22
 6/7 bp1985 ***** válasza:
Mégegyszer leírom. Ha nem gagyi feltört verziód van, akkor ráteheted, de ha gagyi, akkor ne rakd fel, mert megbukik. Nem kell sehova se vinned semmilyen dobozt, ne ijedj meg. Nekem 3 féle 2007 volt fent, abból 1 bukott meg. Gond nélkül felraktam mindhármat. De ha nagyon szeretnéd, felrakok egy eredetit, hogy megnézzem, engedi e.
2010. dec. 10. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:
ha a megadott széria számot elfogadta, és nem kért külön termék aktiválást, akkor nyugodtan frissítheted!
2010. dec. 10. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!