Van Tojaim a laptopomon. Milyen programmal lenne hatásos?
Advanced System Care-val ellenőriztettem a "Képmprogram kereső" találta meg.
És ezt találta
Elem neve: Trojai
Leírás: AdWare.Win32.NewDotNet
Kockázati szint: Kritikus
Bejegyzés: C:Program files/filesubmit
Eset Smart Securityval kijelöltem ezt a fájlt és nem vette észre.Advanced System Care nem tudja eltávolítani és a CClaner sem tud mit kezdeni vele.
Valami jó program amivel eltudnám távolítani?
Mivel az ESET virusadatbázisában benne van, fel kellett volna ismernie és azonnal jeleznie, hogy fájl megtisztitva és bezárva a trójai a karanténba. [link]
Két tippem van: ha valódi az ESS licenszkódja (megvetted vagy újságkódos), akkor nincs beállítva a kiterjesztett heurisztikája és sok más. Vagyis csak alapon működik, de már a tűzfalának is kiabálnia kellett volna. Másik tippem: letöltötted a kínai szerverről a hamisat, az pedig semmit sem véd.
Töltsd le, frissitsd és ereszd rá gépre, kémprogramok ellen az egyik legjobb:
Először is, bár ezek szerint valódi(?) ESET SS kaptál CD-n, a licenszkód nem volt az. Nagyon gyorsan szedd le az összes védelmet (ESET-től kezdve mindent). Ha mindent leszedtél, futtasd le az Online Scannert. Ha van még valami, megtalálja.
Aztán tölts le egy kémprogramirtót, egy vírusirtót és egy külső tűzfalat. Mindből EGYET.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!