Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy tudok meggyőződni róla,...

Hogy tudok meggyőződni róla, hogy nincs keylogger, billentyűleütés-naplózó program a gépemen?

Figyelt kérdés

Nem vagyok gépzseni, de teljesen analfabéta sem. Tehát légyszi ennek megfelelően segítsetek!

Köszönöm szépen!

2010. dec. 2. 22:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó a NOD32.

Menj a valós idejű fájlrendszervédelem beállításaihoz, és ott kapcsold be a Veszélyes alkalmazások keresését!

Remélem így van - minden esetre próbáld megkeresni -, én nem NOD32-t használok, de valamennyire ismerem azt is.

Ja, a Kiterjesztett heurisztikát is be kell kapcsolni!

2010. dec. 5. 13:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy "nemkívánatos" programok keresése. Ezek a programok határesetek, és szinte minden víruskereső esetében külön be kell kapcsolni, hogy ténylegesen keressék is őket.
2010. dec. 5. 13:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy eltévesztettem.

Az biztos, hogy az ESET Online Scan-ben Veszélyes alkalmazások keresését kell bepipálni.

Hogy a szoftverben hogy hívják a PUP-ok elleni védelmet....

2010. dec. 5. 14:12
 14/14 anonim ***** válasza:
én vipre irtót használok és mindent meg talál én mindent be kapcsoltam még ütemezett keresést is bár az igaz hogy most tetem újra gépet mert nem tudta ki irtani csak blokkolni de ez minden irtóval előfordulhat
2010. dec. 5. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!