Az Avg antivírus kiírtja a már meglévő vírusokat?
Figyelt kérdés
Az ingyenes változatnál a honlapon azt írják hogy véd a vírusoktól kémprogramoktól stb.
De mivel most telepítem és ha van vírus a gépemen azt meg tudja keresni és ki tudja írtani?
Köszi a válaszokat!
2010. nov. 27. 12:33
1/7 A kérdező kommentje:
az ingyenes változatot használnám
2010. nov. 27. 12:34
2/7 anonim válasza:
Persze, futtass le egy keresést.
3/7 A kérdező kommentje:
Milyenek a tapasztalatok? jó vírusirtó?
2010. nov. 27. 12:37
4/7 anonim válasza:
Igen, a 2011-es (legújabb) verziója jó, az egyik legjobb ingyenes.
5/7 anonim válasza:
Évek óta használom, szerintem a legjobb. A nem ingyenes verzió még jobb a tűzfal miatt.
6/7 anonim válasza:
Én vipre vírus irtót használók és nincs sem bajom vele a muldkór be akart egy torjaji jőni és meg akadályozta a tűzfala
7/7 anonim válasza:
Én használtam egy ideig... SZerintem sz@r az ingyenesek között, mert nekem simán benegedte azokat a trójaiakat, amik tönkrecs.szték a gépem ( Igaz, apám hibája volt, mert hülye felhasználó), de akkor is. AZ Avast! jobban bevált nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!