Igazán jó vírusirtót mondanátok?
Kéne valami jó vírusirtó ami tényleg jó,akár próbaverziós.
tudnátok linkelni olyat??kérlek titeket weblapot is ahonnan ingyen le lehet tölteni.
köszönöm
Avira vírusirtót töltöttem le most.az utóbbi kérdések alapján..
az jó??
100%-os védelmet egyik se ad. Nem kell minden hirdetésre rákattintani, meg e-mail mellékleteket megnyitni. Kb. ennyi titok van az egészben.
Megsúgom hogy egy frissen tartott, biztonsági javításokkal feltelepített rendszert is lehet vírusmentesen tartani, vírusirtó nélkül. :)
nem szoktam hirdetésekre kattintani,se ismeretlen gyanús emaileket elolvasni...
tudom,hogy nem ad 100%os védelmet,de irtsa ki a vírusokat.
az avarts használatakor nem működik a mobilinternetem
köszönöm az eddigi válaszokat.
Panda Global protection 2010/2011.
Eredetibe elég komoly cucc
Avira gyenge gépekre nagyon jó, de erősebb vasra mindenki Avastot vagy AVG-t ajánl az ingynesek közül. Igazán jó vírusírtó (pontosabban IS) a legális Kaspersky IS és ESS, amik nem két forintba kerülnek.
Ha eredeti a windowsod, tegyél rá MSE-t.
Nagyon jó takarító, ami mindennel megfér: Malwarebytes Anti Malware, ez mindenképp rád fér, ha ingyenest használsz.
AVG rohadtul fogja a gépet..
Én NOD32-t használók eredeti kóddal,bajom soha se volt.Akár csak az ESS-el se :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!