Nod32-es vírusírtóm van. Mit tegyek ha vannak olyan vírusok amiket nem töröl és karanténba se tesz?
Figyelt kérdés
Jelenleg 5 aktív vírus van a gépemen2009. jan. 13. 13:02
1/7 anonim válasza:
Szerezz 1 másik vírusírtót..Avast például
2/7 anonim válasza:
Olvasd vissza a korábbi hozzászólásokat. Úgy 3X vagy 4X válaszoltam vírussal kapcsolatos kérdésekre. Többet nem fogok.
3/7 anonim válasza:
Egy irtó nem irtó. Az AVAST jó választás, és egy jó tűzfal se árt. Vagy komplexebb védelem: Kaspersky Internet Security, amiben van tűzfal meg irtó, és "irtójó".
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget,leszedtem a nod32-t,és letöltöttem az avastot,az 5 aktív vírusomból 3 maradt az is karanténba, már ez is sokkal jobb.Ezek szerint nem is olyan jó a nod32
2009. jan. 13. 20:05
5/7 anonim válasza:
De, a nod32 nagyon jó. Akárcsak az Avast, vagy a Kaspersky. De egyik sem nyújt teljes védelmet. Attól, hogy most találtál pár vírust, amit a nod nem szed le, az Avast meg igen, az nem azt jelenti, hogy holnap nem találsz fordított helyzetben ugyanilyet.
Használj inkább Linuxot. Azon nincs vírus. ;)
6/7 anonim válasza:
én nem tok mit mondani me a másik gépemre valami bit defendert raktam de nem jó semmire
ez meg még nem lett vírusos:)
7/7 anonim válasza:
Hát én az avastra esküszöm, de mindenkinek kénye-kedve... épp ezért jobb az avast mint a nod: olyan vírusokat töröl és talál meg amit a nod32 nem, persze ez fordított helyzetbe is előfordulhat, de én még (lassan 2 éve használok avastot) ilyennel nem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!