Rontja ez a PC-m teljesitményét? /lent/
Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy ha sok a hűtő a gépben az baj vagy nem?Most jelenleg 7 db van benne!5db gyárilag benne volt mikor vettem a gépházat.Gyönyörűen szét van osztva a gépben és nagyon jól hűti a pc-t,de nem rontja ez a tápot vagy teljesitményt?ja és van még két neon cső is benne látványként mivel plexites az oldala--nem sok ez a tápnak???2010. nov. 16. 20:22
2/6 A kérdező kommentje:
max 420w az van rajta
2010. nov. 16. 20:24
3/6 anonim válasza:
Processzor és videokártya a fő fogyasztók. Ha nem indul újra/áll le a gép működés közben, akkor nem jelent neki problémát.
4/6 anonim válasza:
pc teljesítményét biztos nem rontja. ha elindul az már jó, ekkor veszi fel a legnagyobb energiát. ha nem valami gagyi táp akkor nem lesz gond
5/6 A kérdező kommentje:
hát már akkor nem lesz gond mert jó ideje igy van belepakolva csak ma tettem bele a hetedig hűtőt a vinyó alá azért érdekelt hogy ez nem-e sok már neki
2010. nov. 16. 20:38
6/6 anonim válasza:
Télre én a helyedbe lelőnék jópár ventit..
Nekem 2 volt PC-be de abból is lehúztam az egyiket.
Alapból nem értem minek ennyi hűtő..attól félsz felrobban a géped?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!