Mit jelent ez az egész a messengernél ?
Egy olyan dologgal fordulnék hozzátok hogy a messenger kiirja a beszélgetésnél több embernél akikkel beszélek nagyrészt hogy pl: Tóth Máté Added a new device to this conversation. Tóth Máté új készüléket vett fel ebbe a beszélgetésben.
Mit jelent ez az egész ? Kérdeztem azokat az embereket akiknél ezt kiirja de nem adtak hozzá új készüléket a beszélgetéshez..
Egy jóideje szakítottam a barátnőmmel és tudta a jelszót, nem tudom megváltoztatni mert elfelejtettem az akkori Facebookos email-em.
Lehet hogy ő lépne bele a tudtom nélkül ? De azt a biztonsági riasztásokban ugye kiirná ha más készülékkel jelentkezne be valaki ugye.
Tudnátok segíteni ?

vagy PC-ről küldte az üzenetet
vagy telefonon hard resetet csinált
vagy uninstallálta és reinstallálta a Messengert
Ha téged zavar ez a biztonsági figyelmeztetés akkor kapcsold ki (alapból kikapcsolva szokott lenni). Talán a meta biztonság alatt van. Ez csak azoknak kell akik valódi biztonságra vágynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!