Melyik internet securityt v virusirto+tuzfalat rakjam fel?
aki tenyleg er hozza irja meg , melyik nyujthatja most a legnagyobb vedelmet?
a multkor keyloggert kaptam szandekosan egy joakaromtol , nemszeretnem h megegyszer ez eloforduljon
Hát igen, PEBKAC (a probléma a billentyűzet és a szék között található)
Leginkább használj Linuxot és elfelejtheted a vírusokat, sőt még tűzfal sem kell. :)
Gondolom, ingyenes megoldásokban gondolkozol, és nem szeretnél megválni a windowstól, arra pedig rájöttél, hogy hülyeséget csináltál, mikor vírusírtó és tűzfal nélkül kezdtél msn-ezni, holott átlagosan a partnereid egyharmada fertőzött gépről ír, így az előttem levő válaszoknak nem volt sok értelme.
Egy jó tűzfal sokat ér, Comodo-t javaslom (csak a tűzfal részét telepítsd, mert a vírusírtója semmit sem ér, tapasztalat! A tűzfala viszont már nem egy vírusnál riasztott, hogy gond van, ami a vírusírtómnak fel se tűnt)
Vírusírtók, azon belül ingyenesek közt Avastnál nem fogsz jobbat találni, Comodo tűzfalával jól összedolgoznak (comodo által ellenőrzött anyagban rögtön három jótevőt fogott)
Anti spywarenek nálam Ad-Aware free vált be, ingyenes, nem sok vizet zavar, és nálam eddig avastnál több kártevőt fogott meg.
+ Malwarebytes Anti malwaret telepítsd fel, ellenőrzés előtt ne felejts el frissíteni.
Ha ingyenes internet securitit kersel, és véletlenül a windowsod is eredeti, akkor Microsoft Security Essentials, bár én nem vagyok híve az ilyen egybe cuccoknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!