Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik internet securityt v...

Melyik internet securityt v virusirto+tuzfalat rakjam fel?

Figyelt kérdés

aki tenyleg er hozza irja meg , melyik nyujthatja most a legnagyobb vedelmet?

a multkor keyloggert kaptam szandekosan egy joakaromtol , nemszeretnem h megegyszer ez eloforduljon

2010. nov. 9. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Te meg szépen meg is nyitottad:). Az a baj hogy rakhatsz fel akármit a hozzá nem értő felhasználó ellen semmi se véd.
2010. nov. 9. 09:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a helyedben egy comodo tűzfalat raknék fel, avira antivirussal (real time is véd), és mellé egy super antispyware-t. Mindhárom ingyenes, van update, és kellően védenek egyedül is.
2010. nov. 9. 09:49
 3/7 A kérdező kommentje:
igen , szepen meg is nyitottam :P , de ez ellen nem sokat lehet tenni , ha pl egy kephez csatolva kuldi , h vegyem eszre?
2010. nov. 9. 10:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát igen, PEBKAC (a probléma a billentyűzet és a szék között található)

Leginkább használj Linuxot és elfelejtheted a vírusokat, sőt még tűzfal sem kell. :)

2010. nov. 9. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha van egy kis fölös pénzed, akkor vedd meg a VIPRE: Premium AntiVirus-t.Életre szóló licencet kapsz vele, amit soha(!) nem kell megújítanod.Ha valami gond is van, az ügyfélszolgálat nagyon segítőkész.Én megvettem, és szerintem atom jó vírusvédelemmel rendelkezik.
2010. nov. 9. 10:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Jaj, link a VIPRE-hez: [link]
2010. nov. 9. 10:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Gondolom, ingyenes megoldásokban gondolkozol, és nem szeretnél megválni a windowstól, arra pedig rájöttél, hogy hülyeséget csináltál, mikor vírusírtó és tűzfal nélkül kezdtél msn-ezni, holott átlagosan a partnereid egyharmada fertőzött gépről ír, így az előttem levő válaszoknak nem volt sok értelme.

Egy jó tűzfal sokat ér, Comodo-t javaslom (csak a tűzfal részét telepítsd, mert a vírusírtója semmit sem ér, tapasztalat! A tűzfala viszont már nem egy vírusnál riasztott, hogy gond van, ami a vírusírtómnak fel se tűnt)

Vírusírtók, azon belül ingyenesek közt Avastnál nem fogsz jobbat találni, Comodo tűzfalával jól összedolgoznak (comodo által ellenőrzött anyagban rögtön három jótevőt fogott)

Anti spywarenek nálam Ad-Aware free vált be, ingyenes, nem sok vizet zavar, és nálam eddig avastnál több kártevőt fogott meg.

+ Malwarebytes Anti malwaret telepítsd fel, ellenőrzés előtt ne felejts el frissíteni.

Ha ingyenes internet securitit kersel, és véletlenül a windowsod is eredeti, akkor Microsoft Security Essentials, bár én nem vagyok híve az ilyen egybe cuccoknak...

2010. nov. 9. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!