Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A mai bombariadóról kinek mi...

Missquen kérdése:

A mai bombariadóról kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés
Mik lehetnek azok a helyek amikre nem számitunk?( a levélbe írtak róla) mi van ha nem is a sulik a cél, csak elterelés?

tegnap 23:29
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Teljesen nyilvánvaló hogy sokszáz helyre senki sem visz bombát. Ezért félni biztos nem kellett senkinek.
ma 00:17
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
#1 Pedig bevált titkosszolgálati taktika ez. Világháborúkban is sikerrel használták katonai hadműveletekben. Szétküldesz egy csomó fake infot, ami annyira átlátszó, hogy senki nem hiszi el. A reakcióból felmérhető az ellenfél védelme. Plusz a kapacitások lefoglalására is kiváló. Nem véletlenül veszik ennyire komolyan. Simán elképzelhető az is, hogy az ukránok vagy oroszok állnak a dolog mögött, hogy ezzel felmérjenek valamit.
ma 03:57
 3/5 anonim ***** válasza:

#2 Ki mondta azt hogy nem kell reagálni rá??

Az 1ben azt mondtam hogy nem kell félni (nem kell pánikolni).

ma 06:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Ahogy néztem azt a levelet, nekem egyből a kb. 10 évvel ezelőtti zsaroló vírust juttatta eszembe. (Vagy nevezzük inkább csak viccprogramnak.)

Amikor teljesképernyős módban megjelent egy olyan oldal, ami azt írta, hogy a rendőrség blokkolta a gépet (és fizessek)...

Lehet, hogy előbb lesz adatlopás és/vagy adattitkosítással zsarolás azokban az iskolákban, mint tényleges robbanószer. De persze semmi sem zárható ki.

Mindenesetre mostmár nagyon kíváncsi vagyok rá,

hogy ki volt az a lelki sérült, aki azt a levelet írta és miért.

ma 06:39
 5/5 anonim válasza:

Komolyan kell venni a fenyegetőseket mert:

- ha nem veszed komolyan a fenyegetőzéseket és nem teszel meg mindent annak elhárításában és csak 1 haláleset is történik emiatt akkor te miattad halt meg a hanyagságod miatt.

ma 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!