Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez virus? Jatekot crackeltem,...

Ez virus? Jatekot crackeltem, es a defender annak jelezte, de engedelyeztem.

Figyelt kérdés
HackTool:Win32/crack
tegnap 15:49
 1/7 A kérdező kommentje:
Hulyeseget ne irjal mar, Magyarorszagon legalis torrentezni.
tegnap 15:51
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Ha felülbírálod a vírusirtót mert te jobban tudod, és vállalod vele a fertőzés/támadás kockázatát, akkor már késő feltenni a kérdést. Majd kiderül.
tegnap 15:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Ncore oldalrol szedtem le.
tegnap 15:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmit nem jelent, mert nem ellenőrzik tartalom alapján a torrenteket. Ha vírusos is lenne egy tartalom, azt majd csak utólag távolítják el. Aki addig felrakta, így járt. Ennek tudatában lopsz.
tegnap 15:59
 5/7 anonim ***** válasza:
25%

"Magyarorszagon legalis torrentezni."

Mindenhol az. A torrent azonban _nem_ egyenlő a lopott tartalmakkal, akáthányszor törölteted (az egyébként is szabályellenes kérdést).

tegnap 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudni ennyiből. Lehet téves riasztás, nem zárható ki, de lehet valódi veszély is. A crackek gyakran olyan technikát alkalmaznak a DRM megkerülésére, amit a vírusok is szoktak, pl DLL injection, így sok vírusirtó tévesen veszélyforrásnak jelzi. Viszont pontosan ezt kihasználva valódi vírust rejthetnek el benne. Nem, nem azok akik a cracket csinálják, nekik ez egy kihívás, hogy feltörjék a védelmet. Azok szokták beletenni akik terjesztik ezeket. Egy gyűjtőoldalon, ahova nem az eredeti készítők töltik fel, hanem bárki feltölthet pedig nem tudhatod, hogy milyen verzió került fel. Az oldal nem elenőrzi a tartalmat, csak formaiságokat néznek. Aztán ha jelentik hogy vírusos majd leszedik, de addigra neked késő. Szóval nem biztos, hogy vírusos, de van benne kockázat. Ha ez nem is volt és még 90 játékot leszedsz ami nem az, a 92. az lesz és nagyot fogsz szívni. Szóval mindent csak saját felelősségre!
tegnap 16:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Nyitsd meg Ghidrában és nézd meg mit csinál, máshogy nem fogod tudni 🤷 (kivéve, ha jön a zsaroló levél, vagy hasonló)

Esetleg rakd fel VirusTotalra, ha kíváncsi vagy melyik vírusírtó szerint vírus.

ma 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!