Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » NOD32 Időkorlát bajocska....

NOD32 Időkorlát bajocska. Hack? Vagy hogy lehet elérni a következőket?

Figyelt kérdés
Van egy NOD32 Víruskegetőm a legrégebbi verzióbóóóóól ami 198775 Napra ki van ütve ( Időkorlát ) Olvasgattam és elég jókat hallok az ESET Smart Securityről, illetve tesójáról a Sima újgenerációs nodról. Leszedném akkor a trialt , Csak kéne egy olyan progi ami X napra kiüti a Nodot. (de az imént említett újakat , nem a régit) Válaszokat előre is köszönöm.!
2009. jan. 8. 19:55
 1/10 A kérdező kommentje:
Konrétan program neveket és linkeket kérnék :)
2009. jan. 8. 19:56
 2/10 anonim válasza:
nekem van hozza kodom es egy kis progi ami ervenyesiti....es barmeddig hasznalhato lessz
2009. jan. 8. 20:07
 3/10 anonim ***** válasza:
54%

ESET.BREAK.v1.0.EXE

ess_nt32_enu.msi

Instructions:

1. Install the ESET 3.x product, checking "Set update parameters later"

2. Install ESET BREAK

3. Update your virus definition database

Notes:

If installing a trial version, clear username and password boxes

Extends the trial period by thousands of days

Downloads updates from ESET servers

ESET BREAK inspired by nsane's FiX

2009. jan. 8. 20:10
 4/10 A kérdező kommentje:

De mi a progi (1. Kommentelő)

Ezt meg nem értem h mi ez xd (2. Kommentelő)

2009. jan. 8. 20:28
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

Használj Avira Antivírt. Otthoni felhasználásra ingyenes, és agyongyalázza a NOD-ot...

[link]

2009. jan. 9. 11:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Figy én nme tanácsot kértem hogy mit használjak , mert ez nekem tökéletes. Nem kell túlérzékeny vírusírtó h kiírtsa a fele vinyóm. NOD32 IDŐKORLÁT! Nem adj tanácsot lécci milyen vírusírtót használtam.
2009. jan. 9. 17:06
 7/10 anonim válasza:
100%
ha adsz egy msn vagy yahoo-s cimet akkor elkuldom neked
2009. jan. 9. 18:11
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

Én csak segíteni akartam, de ha neked jó, ha a NOD szépen beengedi a neten közlekedő troyanok negyedét, akkor hajrá...

[link]

2009. jan. 9. 21:49
 9/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a válaszokat Már sikerült , Ámbár hitem szerint ez a seurity picit túlérzékeny :) Amúgy meg mind1 ha beszedi a vírusírtóm , mert évente újra kell tennem úgyis az oprendszert mert a windows szedi a legöbb szemetet -.-" Szla mind1 Megvan a megoldás és ez a lényeg :D
2009. jan. 9. 22:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Tudom h megwan a válasz,de van 1 olyan progi is h crackclock.ez pl egy 30 napos trialbol 1000000000 naposat csinál,jó kis progi :)
2009. jan. 17. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!