Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ilyen már mással előfordult?...

Ilyen már mással előfordult? Kicsit kínosan érzem magam miatta😅

Figyelt kérdés
Szóval le akartam venni pénzt, aztán mikor kérte a pinkódot, rosszat adtam meg. A telefonomét. Nem értettem, hogy mi a baj, már 4 éve ez a pinkódom, aztán nem fogadja el? Aznap este jöttem rá, hogy "basszuuus". Mással is volt ilyen? Sokszor kellett megadni, soha nem adtam meg téveset.

tegnapelőtt 12:00
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
15éve nem használok KP-t. Szóval nem.
tegnapelőtt 12:41
 2/3 anonim ***** válasza:
58%
Nem, de rendszeresen emlékeztetnem kell magam a bankkártya PIN-kódjára, mert nagyon ritkán kérik el, egyszer elfelejtettem, és kénytelen voltam új kártyát csináltatni. Valahol le is írtam. Megváltoztathatnám, hogy egységes legyen, de egyelőre jó így.
tegnapelőtt 12:50
 3/3 sa Dale Cooper ***** válasza:
81%

Simán!

Annyira túlcsordult és hajszolt az életünk, annyi mindent kell fejben tartani, hogy az lenne a csoda, ha nem történne velünk soha rövidzárlat.

Tankoltam. több napja nem használtam a kártyát, rohantam. Fizetnék, és csak bambultam a terminálra. Második próbánál jutottam el oda, hogy a számok megvoltak, de a sorrend még nem. Tiltatni nem akartam, úgyhogy pironkodva megkérdeztem, tudok-e a KP-val fizetni... Még jó, hogy volt nálam annyi.

tegnapelőtt 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!