Elfelejtettem a telefonom jelszavát, van rá lehetőség higy az adatok törlése nélkül újra be tudjak lépni?
Megelégeltem hogy a tesóim mind tudják a telefonom jelszavát (mintát kell rajzolni) ezért gondoltam beállítok egy újat, de eltévesztettem, és igazából annyiszor próbálkoztam már, hogy most ott tartok, hogy 4 percenként van 1 próbálkozásom. A mozdulatokra emlékeszem, tudom melyik pöttyöket nem érintettem, tényleg minden fajta mintát megpróbáltam már.Kéteszer újra is indítottam, a régi jelszómmal is próbálkoztam, de semmi nem használt.
Tudom, hogy a telefon adatait törölve, gyári állapotba visszaállítva tudok új jelszót beállítani, de akkora telefonon lévő adatok (telefonszámok, fotók, jelszavak, jegyzetek, magyarán ami nekem fontos lenne) mind törlődnek, és ezt szeretném mellőzni.
Tudom, nagyon béna vagyok amiért a saját jelszavamat elfelejtettem, viszont most tényleg elég szarul érzem magam emiatt, úgyhogy ha valaki esetleg tudna segíteni, azt nagyon meghálálnám.
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G telefonom van egyébként, nem tudom ez fontos-e
Igen van.
1. Visszaemlékszel, vagy kitalálod.
2. A hivatalos papírokkal elviszed egy szervízbe és ott megoldják.
3. Ha nincs meg a papír akkor is megoldják, bár nem mindenhol, és ahol igen ott is húzós áran.
Nincs.
Amit felhőbe szinkronizáltál csak az marad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!