Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mit lehet tenni akkor, ha...

Lionel Messi Hero kérdése:

Mit lehet tenni akkor, ha feltörték a facebook fiókom?

Figyelt kérdés
Az e-mail címemmel, a telefonszámommal és a jelszavammal sem tudom elérni. Próbálnám elérni a régi fiókommal, de nem adja ki a kereső. Van itt esetleg olyan ember, aki ért a hackertámadáshoz, illetve facebook profil visszaszerzéséhez? Tanácstalan vagyok ezen a téren. Ha segítesz, vendégem vagy egy sörre.

ma 10:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó vicc, utólag semmit
ma 10:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Első körben látogass el a

[link]

weboldalra egy olyan eszközről, amellyel korábban már bejelentkeztél a Facebookra - ezzel megpróbálhatod helyreállítani a fiókodat.

Ha nem sikerülne, akkor az itt:

[link]

leírt segédlettel próbálkozhatsz.

ma 11:35
 3/4 anonim válasza:
Nagyon fontos ember lehetsz ha valakik azzal foglalkoztak hogy feltörjenek egy jelszavadat. Én inkább arra gondolok: a számítógéped oldalára, vagy a mellette-alatta lévő jegyzeteidbe tárolod a jelszavaidat. Az viszont nem feltörés csak visszaélés.
ma 11:58
 4/4 anonim válasza:

Nekem anno személyit befotózva sikerült visszaszereznem a fiókomat.

Valószínűleg a számítógéped böngészőjében le volt mentve a face jelszavad, onnan lopta ki valamilyen kártékony szoftver.

Ha sikerült visszaszerezni a fiókot, ne mentsd le a böngészőben a jelszavaidat, inkább írd fel egy papírra, az a legbiztosabb. - akkor is, ha túl analóg megoldás - vagy valamilyen jelszókezelő app telefonra, ahová be tudod ezeket jegyezni. A lényeg, hogy ne a böngészőben legyen lementve.

ma 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!