Friss Debian 12 telepítés, nem fogadja el a root jelszót?
Figyelt kérdés
Már párszor áttelepítettem, azt hittem én hibáztam. Már mikor megadom telepítéskor az "abcabc" jelszót és nem fogadja el (se nagy betű, se szám, se karakter), itt már nem én hibázok...
12.8 Debian és már 4x újratelepítettem, mindig formázva az egész SSD-t is.
Még a sima user-el sem enged belépni, hiába kényszerít telepítéskor hogy azt is meg kell adni, még ott is incorrect password.
ma 11:08
1/3 anonim válasza:
Amikor telepítéskor adsz meg jelszót, a billentyűzet nyelve ugyanaz mint amikor be akarsz lépni?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, de fekete képernyőn (cmd) nincs is olyan lehetőség. Meg szerintem bármilyen nyelven az "abcabc" ugyanaz.
ma 11:43
3/3 A kérdező kommentje:
Megoldottam, az AI azt javasolta hogy próbáljak meg másik pendrive-t mert lehet hogy hibás és a Linux nem írja ki. Mindjárt elsőre működik minden.
Hogy engedhette ezt a telepítő hogy sérült legyen, ilyen a Windowsban nincs...
ma 12:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!