Hogyan tudom újraindítani a gépet?
Figyelt kérdés
A laptopomat alvó üzemmódba tettem, de miután leültem dolgozni, felhajtottam a képernyőt, de nem reagál semmire. A bekapcsoló gomb zölden világít, van hangja, a töltőegység melletti pötty is világít, a csatlakoztatott egér kivilágít, ha mozgatom, de a laptop nem reagál a bekapcsológomb nyomvatartására, a Windows, Escape, Delete billentyűkre, kombinációkat se vesz be. Az egyetlen, amit meg tudok csinálni, az világítást állítani a billentyűzetnek.ma 20:14
1/9 anonim válasza:
Hosszan nyomod a bekapcs gombot míg ki nem kapcsol vagy újra nem indul
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, ez az opció nem működik.
ma 20:25
3/9 anonim válasza:
Akkor hagyd lemerülni teljesen az olyan mintha resetelnéd
5/9 A kérdező kommentje:
Ne kezd megint. Leírtam.
ma 20:28
6/9 A kérdező kommentje:
Aki majd olvassa ezt a kérdést, és keresi a választ, nagy esélyes a "reset" gomb. A Laptop alján vagy valamelyik oldalán kell keresni egy apró lyukat, abba fülbevalót/gemkapcsot dugni kattanásig. Egy pillanat az egész, és legjobb esetben "hazavágja" a gépet, ami egy bekapcsolást követően újra működik.
ma 20:42
7/9 anonim válasza:
Meddig nyomtad a be-kikapcsológombot mert legalább 10mp-ig kell, hogy kikapcsoljon.
8/9 anonim válasza:
"... a "reset" gomb. A Laptop alján vagy valamelyik oldalán kell keresni egy apró lyukat, abba fülbevalót/gemkapcsot dugni kattanásig."
Azt a reset gombot akkor kell nyomni ha nem akar bekapcsolni.
9/9 anonim válasza:
Kiveszed az aksit. Az enyémen csak egy gombnyomás és kijön, de az újabbakba lehet beleépítik, nem tudom. Ctrl+alt+del, vagy 10mp-ig power gomb, vagy aksi ki, vagy csavarhúzó és úgy aksi ki. Wifi és net remélem ki volt kapcsolva. Ha nem, akkor mindenhol logoutolj, töröld a cookie-kat a gépedről és indísd újra a wifit/mobilnetet, húzd is ki+dugd újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!