Marketplace Ai figyelmeztető üzenet- csalás?
Girdettem (többek közt egy )egy halloweenos játékot, bontatlan csomagolásban. GYereknek vettem, de meg se nézte jóformán. Feldobtam a Marketplacere, erre egy nap múlva ilyen üzenet jött:
"Fontos üzenet. Fiókját 24 óra elteltével korlátozzuk védjegyjogaink megsértése miatt. Ez azt jelenti, hogy többé nem használhatja a Piacteret hirdetésre. Ezt a döntést alapos elemzés és a szellemi tulajdonjogok védelmére vonatkozó elveink alapján hoztuk meg. Ha úgy gondolja, hogy félreértés történt, kérjük, nyújtson be panaszt a hozzáférés visszaállítása érdekében. 24 óra elteltével fiókja véglegesen törlődik a platformról. Panaszát a következő címre kérjük elküldeni: [link] Megértjük, hogy ez a helyzet hatással lehet a jelenlegi működésre. De kérjük, vegye figyelembe, hogy döntésünk végleges. Ha nem fogadjuk el panaszát. Meta © 2024"
Keresőben néztem, hogy volt e hasonló, de nem találtam. CSalásgyanús, mert ezzel a névvel csoportot hozott létre velem, mint mikor valaki vásárolni kész és ír nekem. Aztán látom, hogy kilépett a csoportból. Sőt az előbb néztem és már nincs is ott a korábban kimásolt szöveg. Helyette az van, hogy "Ezt az üzenetet eltávolítottuk, mert nem felel meg a közösségi alapelveinknek".
Mi lehet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!